Lifestyle

“Polumenta, zabranjeno ti je da spominješ moje ime”: Selma nakon razvoda od pjevača žestoko zaprijetila

– Neka se pozabavi svojom ženom i djecom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu.

Pjevač Dado Polumenta i bio je u braku sa učiteljicom vjeronauke Selmom Mekić iz Novog Pazara. Oni su nakon pet mjeseci stavili tačku na njihov odnos, a Selma mu je javno zaprijetila da njeno ime više ne spominje.

– Neka Dada Polumentu neko obavijesti da se od Selme Mekić razveo prije skoro deset godina i da mu je zabranjeno da moje ime i prezime spominje javno, bilo to u pozitivnom ili negativnom kontekstu. Neka se pozabavi svojom ženom i djecom i neka nedostatak medijske pažnje traži na drugom mjestu. Nikad u životu nisam spomenula njegovo ime javno. Ovo će biti prvi put da spomenem, a nadam se i posljednji, ukoliko se nauči pameti i prestane on mene da spominje. Za svaki intervju koji sam dala, prvi uslov je bio da se njegovo ime ne spominje – napisala je ona i dodala:

– On i ja svakako znamo šta je prava istina i šta je bilo među nama, ali ja nemam potrebu da o tome pričam javno ili se pravdam bilo kome. Kad se ženio, znao je koga i kakvu ženu ženi. Nikad u svom životu nisam pravila senzacije na osnovu svog privatnog i emotivnog života. Tako da, možda sam sad zaljubljena, ali to sigurno neće biti senzacija na osnovu koje ću ja da profitiram, skrećem pažnju na sebe i gradim nešto. Jedino što me je zanimalo je uvijek bila vjera, kultura, umjetnost i istina. Čuvaj se bijesa strpljiva čovjeka Polumenta i pazi ubuduće – napisala je vjeroučiteljica na Fejsbuku.

667af11e1f9e5

Inače, Selma je nakon razvoda nastavila dalje, a bavi se kaligrafijom, kao i izradom originalnih ženskih marama.

– Krenuli smo sa prvom serijom ženskih marama sa mojim originalnim kaligrafskim radom i zaista sam sretna što je sve više žena koje sa zadovoljstvom nose marame, svaka na svoj način – poručila je ona jednom prilikom.

Back to top button