VijestiBiH

VUKANOVIĆ OBJASNIO RAZLOGE ZBOG KOJIH JE ODBIO SCHMIDTOV POZIV: “Njega ne interesuje šta misli narod i opozicija, jer za…”

(…) dvije godine otkako je došao nije našao za shodno da nekog pozove na sastanak.

Zastupnik Liste za pravdu i red u Narodnoj skupštini RS-a Nebojša Vukanović tvrdi da se Christian Schmidt i sa njim želio sastati danas u Banjoj Luci, ali da je odbio taj poziv.

“Danas (jučer prim. pr.) oko 17 sati dobio sam mail, te telefonski poziv iz kabineta Christiana Schmidta, poziv na sastanak sutra (danas prim. pr.) u 13:30 sati u hotelu Meriot u Banjoj Luci. Odmah sam odgovorio da ne želim doći na sastanak, koji predstavlja klopku za opoziciju, sa ciljem kompromitacije, i detaljno obrazložio razloge svog nedoslaska, prenosi Oslobođenje.

Schmidta ne interesuje šta misli narod i opozicija, jer za dvije godine od kako je došao nije našao za shodno da nekog pozove na sastanak, i očigledno je da želi zloupotrijebiti opoziciju kao sredstvo za igre i obračune sa Dodikom, i u tom ne želim da učestvujem. Uzurpator je pokazao da je kukavica, ponovo se povukao i ponizio Republiku Srpsku i srpski narod, obesmislio i ponizio sve nas pričom o jajima i paradajzu za Schmidta.

Opet je kukavica i uzurpator klepio ušima, uzmakao, pokazao da je jajara bez jaja, kojima bi gađao Schmidta, i bez karaktera, a bez komentara je pokušaj Schmidta da nas grubo zloupotrijebi i kompromituje, zbog svojih ličnih interesa i želje da prkosi Dodiku dolaskom u Banju Luku, i tako ga javno ponizi.

Jelena Trivić je izjavila medijima da će otići na sastanak sa Schmidtom u Banjoj Luci, jer smatra da sa svima treba razgovarati, predsjednik PDP-a Branislava Borenović bio je neodređen, dok SDS po mojim saznanjima ne planira otići na sastanak, što je ispravna odluka po mom mišljenju u ovom trenutku.

Smatram da Jelena Trivić i drugi koji se kolebaju, treba da odustanu od sastanka, koji nema ni dnevni red, jer neće dobiti ništa osim pokušaja kompromitacije u režimskim medijima, i samo tako dati povod režimu i njegovim medijima da šire spinove, umjesto da polože narodu račune zbog nove izdaje i kapitulacije kad se Schmidt slobodno bude šetao Banjom Lukom”, pojasnio je Vukanović u svom blogu.

Povezano

Back to top button