Vijesti

ZUKAN HELEZ: “Otjerali smo Turke, pobijedili Austrougare, a da se plašimo Dodika, malog miša?!”

Helez: “Stojim pri tome da će Dodik pobjeći iz BiH! To je tačna informacija! Nisam iz OSA-e dobio podatke da Dodik sprema bijeg, a ni iz obavještajne službe OS BiH! Imam i ljude u BIA-i!

Dodik se krevelji po šatorima! U RS-u najpoznatije ličnosti ispod šatora buzdovan – Mile iz Laktaša i Zmaj od Šipova! Ja se ozbiljnom politikom bavim, Dodik na niskim granama! Neće Dodik četničkim pjesmama pokolebati patriote BiH! Konobarica je za Dodika vrh, on ne izlazi ispod šatora!

On je pri kraju, politički! Dogovarao je bijeg iz BiH, to je tačno! Bilo je govora o tome ko će ga naslijediti kad on ode! Svako je svjestan šta bi se desilo s RS-om ukoliko bi krenuo u otcjepljenje! Skupina kriminalaca oko Dodika štiti svoje bogatstvo!

Dodik je lažljivac i lajavac! Dodik lažljivac – laže narod u RS-u! Dodik lajavac – laje na državu BiH! Žao mi je što prosvjetni radnici u RS-u imaju 300-400 KM manju platu nego u FBiH! Penzije su duplo manje! Pa ko tamo vlada?! Ne vlada Zukan Helez, već Dodik! Dodik je promašaj, svi to spoznaju!

Miloradu Dodiku se bliži politički kraj! Otjerali smo Turke, pobijedili Austrougare, a da se plašimo Dodika, malog miša?! Njegovi kerberi i poltroni mu daju publicitet! Nisam se čuo s njim, onaj ko radi o glavi BiH mi ne treba!

Košarac poslušnik Milorada Dodika! Dodik je kukavica, ništa ne uradi što kaže! Dodik i SNSD na narednim izborima će proći gore od SDA! Ovo im je zadnja vlast! Za dvije-tri godine niko živ neće spominjati Dodika niti će se znati ko je! Bosna će opstati!

U RS-u živi samo oko 700.000-800.000 ljudi! Opštine su puste! Dodik hoće da zavadi ljude, traži da mi napravimo incidente! Svi protesti koje je dosad napravio su neozbiljni! Ja ću mu u Banja Luku dovesti 50. 000 ljudi, odgovorno tvrdim Dodiku!

On ne smije praviti veće incidente jer bi RS nestala! Secesija bi završila tragično! O Dodiku je upoznat cijeli svijet i pomno pratimo šta se dešava! On je miš! Pet posto nekih jadnika kaže da granica postoji! To su hirovi Milorada Dodika, kafanskog i šatorskog pjevača! Potpuno je nebitan lik!

Povezano

Back to top button