SvijetVijesti

Zna li uopšte Vučić šta je potpisao Bijeloj kući? Pogledajte snimak i sami procijenite

Vučićeva reakcija bila je začuđujuća, na snimci djeluje kao da prvi put čuje za ovu tačku, a pogled upućen članovima svoje delegacije dodatno izaziva sumnju da Vučić nije znao šta je potpisao.

Carl Bildt, supredsjedatelj Europskog vijeća za vanjske poslove i švedski diplomat, na svom je Twitter profilu objavio video koji prikazuje reakciju srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića tijekom Trumpova obraćanja u Ovalnom uredu, za vrijeme sastanka na kojem je potpisan sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa Beograda i Prištine.

– Ovo je trenutak kada je Vučić obaviješten da će svoje veleposlanstvo u Izraelu preseliti u Jeruzalem – napisao je Bildt uz snimku na kojoj se čuje dio Trumpovog govora u kojem kaže da će veleposlanstvo biti premješteno u srpnju, navodeći kako je to ‘fantastično’.

Vučićeva reakcija bila je začuđujuća, na snimci djeluje kao da prvi put čuje za ovu tačku, a pogled upućen članovima svoje delegacije dodatno izaziva sumnju da Vučić nije znao šta je potpisao, prenose 24sata.hr.

Transfer srpskog veleposlanstva u Jeruzalem posljednja je točka sporazuma potpisanog u Bijeloj kući u petak. Srbija se njime obvezala otvoriti ured Gospodarske komore u Jeruzalemu, kao i državni ured, do 20. septembra, te da će do 1. jula 2021. preseliti izaslanstvo u Jeruzalem.

Slični članci

Close