RegijaVijesti

VUČIĆ SE IZ WASHINGTONA OBRATIO SRBIJI: “Na nekoliko desetina metara smo od Bele kuće, počinje sastanak…” (VIDEO)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poslao je poruku iz Washingtona, gdje su danas počeli pregovori s Kosovom.

On je u videosnimku na profilu na Instagramu “Buducnostsrbijeav” kazao da za nekoliko minuta počinje važan sastanak s delegacijom Kosova.

“Neće biti lak sastanak za nas, mi smo spremni i daćemo sve od sebe da postignemo kompromis po važnim ekonomskim pitanjima. Želimo mir, želimo stabilnost, želimo napredak Beograda, Prištine, celog našeg regiona. Moraćemo da brinemo o našem narodu na Kosovu i Metohiji”, rekao je on. Vučić je dodao da je vidio brojne arogantne i bahate izjave albanskih zvaničnika s Kosova koji govore o priznanju Kosova. “Moja poruka svima je – predaja nije opcija, živela Srbija.”

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

"Na nekoliko desetina metara smo od Bele kuće i za nekoliko minuta počinje važan sastanak sa prištinskom delegacijom pod pokroviteljstvom predsednika @realdonaldtrump, to neće biti lak sastanak za nas. U svakom slučaju mi smo spremni! Daćemo sve od sebe da postignemo kompromis po važnim ekonomskim pitanjima. Želimo mir, želimo stabilnost, želimo napredak Beograda, Prištine i celog našeg regiona i pre svega moraćemo da brinemo o našem narodu na KiM. Video sam brojne arogantne i bahate izjave albanskih zvaničnika sa KiM koji govore o priznanju Kosova. Moja poruka svima u našoj prelepoj Srbiji je – predaja nikada nije bila opcija! Živela Srbija." Predsednik Vučić pred početak razgovora u Beloj kući.

Objavu dijeli Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

(SB/B92)

Slični članci

Close