BiHVijesti

SVEMU JEDNOM DOĐE KRAJ: Dodik svjestan izbornog poraza u Banjoj Luci, već digao ruke od Radojičića, ovo su njegovi NOVI LJUDI OD POVJERENJA…

Milorad Dodik bio je 31. oktobra 2020. godine, u sklopu predizborne kampanje, u Bronzanom Majdanu (kod Banje Luke) u pratnji odbornika u Skupštini grada Banja Luka Draška Kremenovića i Dragomira Batara, kao i “čuvenog” Dragana Kremenovića, znanog PUGER, koji je višestruki prijestupnik i brat odbornika Draška.

S njima u posjeti Bronzanom Majdanu nije bio Igor Radojičić, SNSD-ov kandidat za gradonačelnika Banje Luke, što i nije začuđujuće, jer najnovija istraživanja te stranke pokazuju da Draško Stanivuković, kandidat opozicije, povećava svoju prednost, piše na svom blogu Slobodan Vasković.

Dodikova procjena je, prema Vaskovićevim izvorima iz vrha SNSD-a, da ta stranka po pitanju bitke za gradonačelnika malo šta može napraviti.

Stoga je Dodik sve resurse usmjerio na odborničku listu, i to samo kandidate koji su njemu odani.

Vasković je objavio imena Dodikovih top-kandidata, koje favorizuje i koji su od njegovog povjerenja.

To su Draško Kremenović, Dragomir Batar, Marinko Umićević, Dragoslav Topić, Miroslav Popržen, Duško Brkić Gera i Mladen Ilić.

Popržen je na listu SNSD-a stavljen u posljenji čas, a skinut je notorni Stojan Vukajlović, Radojičićev favorit, s kojim gradonačelnik vrlo malog broja građana Banje Luke nije prekinuo odnose ni nakon što je pokušao oštetiti Grad za 256.000 KM.

Igor Radojičić nije pozvan u Bronzani Majdan 31. oktobra pa je to vrijeme iskoristio da sa svojim savjetnikom Nikolom Aleksićem, koji je Grad u slučaju “Varnica” oštetio za pola miliona KM, zasadi nekoliko mladih stabala.

Nije nerealno da se Radojičić i Aleksić pripremaju za nove poslove nakon izbora.

(SB)

Slični članci

Close