BiHVijesti

STEVANDIĆ SE VADIO, MEKTIĆ GA POKLOPIO: “Valjda mu to ostalo još iz vremena kada je u Banjaluci špijunirao narod za Jovicu Stanišića”

Na današnjoj sjednici CIK-a jednoglasno je odlučeno da se poništi ovjera Ujedinjenoj Srpskoj za učešće na lokalnim izborima 2020., a Nenadu Stevandiću izrekne i novčana kazna od 10.000 KM.

Ova odluka CIK-a izazvala je niz reakcija u BiH. Demokratska fronta pozdravila je ovu odluku, dok je Milorad Dodik rekao kako je ovo “skandalozan pokušaj da se u Republici Srpskoj provede izborni inženjering po nalogu Bakira Izetbegovića, Mirka Šarovića i Branislava Borenovića, koji kontrolišu CIK”.

Nenad Stevandić rekao je da je odluka neprihvatljiva i neodrživa te da će uslijediti žalba Sudu BiH.

“Sve je to obavještajna igra DF-a, OBA-e, SDA i predsjednika Centralne izborne komisije, koji se bavi politikom umjesto da se bavi provođenjem izbornog procesa”, rekao je Stevandić.

I bivši ministar i sadašnji poslanik u Parlamentu BiH Dragan Mekić napisao je na svom Twitter profilu svoje viđenje ove odluke CIK-a.

“Stevandićeva akutna paranoja. On liježe i ustaje opsednut obavještajnim službama. Valjda mu to ostalo još iz vremena kada je u BL špijunirao narod za Jovicu Stanišića”, komentarisao je Mektić.

(SB)

Slični članci

Close