RegijaVijesti

SRBIJANCA VRATILI S CRNOGORSKE GRANICE IAKO JE IMAO NEGATIVAN TEST: “Hvala lepo, odoh u Neum, bar tamo nema…”

Nadležni apeluju da su u prvih nekoliko dana moguće određene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prijelaza sa Crnom Gorom.

Prvi putnici prošli su granični prijelaz Gostun i ušli u Crnu Goru. Međutim, neki ipak nisu bili te sreće pa su, i pored negativnog testa na koronu, vraćeni sa Dobrakova, prenose agencije.

Đorđe Vučković noćas je krenuo iz Beograda, izašao iz Srbije, a na ulazu u Crnu Goru dočekalo ga je neprijatno iznenađenje.

“Vratili su me rekavši da taj test ne važi. Ne znam šta je sporno, jer je taj brzi test upisan kao jedan od kruterijuma za prelazak. Celu noć sam putovao iz Beograda da bi me sada, umesto mora, dočekao ovaj hladan tuš”, kaže za Rinu Đorđe.

Nadležni apeluju da su u prvih nekoliko dana moguće određene nejasnoće prilikom prelaska graničnih prijelaza sa Crnom Gorom.

“Sada ću ići u Neum, bar tamo nema nikakvih peripetija za ulazak”, rekao je Đorđe.

Kao uslov za ulazak u Crnu Goru, prema prvim informacijama pristiglim iz ove države, državljanima Srbije neophodan je negativan PCR ili ELISA test na koronavirus, ne stariji od 72 sata, kao i da građani u posljednjih 15 dana nisu bili u zemljama kojima su granice sa Crnom Gorom i dalje zatvorene.

(SB)

Slični članci

Close