SvijetVijesti

ŠOKANTNE TVRDNJE: Vučić je potpisao još jedan dokument u Washingtonu, trebalo je da svi građani Srbije dobiju po 1.000 dolara

– Država nam je zarobljena od strane mafije, moramo je osloboditi i ostvariti narodnu volju”, ističe Mlađan Đorđević.

Mlađan Đorđević iz pokreta “Oslobođenja”, idejni tvorac Saveza za Srbiju (SZS) i kum Dragana Đilasa, otkriva da je prema sporazumu u Washingtonu svaki građanin Srbije trebalo da dobije po 1.000 dolara kao pomoć od SAD, ali je Vučićeva vlast tu pomoć preusmjerila.

“TrUmpu je odgovaralo da zbog izbora u Americi i srpskih glasova učini gest dobre volje i da svaki građanin Srbije, dobije po hiljadu dolara. Ali Siniša Mali je shvatio da može da se lijepo ugradi i predložio da se taj novac podIJeli kroz investicije koje će ustvari biti krediti, a u tome će učestvovati njihove firme preko kojih će se ugraditi”.

“Napravili su toliko budalaština sa tim sporazumom i posvađali nas sa cijelim svijetom, ugrozili živote naših vojnika u Libanu proglašenjem Hezbolaha za terorističku organizaciju, pregovarali sa Kosovom bez zvijezdice.

Ni sami nisu znali šta potpisuju, tragično je da mi ne radimo godinu dana na otpriznavanju, a Kosovo može da lobira i traži za godinu dana prijem u međunarodne organizacije.

Potpisivanjem Briselskog sporazuma Vučić je praktično izdao Kosovo, zato je i doveden na vlast i sada taj posao treba da odradi do kraja.

Država nam je zarobljena od strane mafije, moramo je osloboditi i ostvariti narodnu volju”, ističe Mlađan Đorđević.

(SB)

Slični članci

Close