BiHVijesti

Skandalozno: Direktor TV Vogošća ultimativno joj naredio da napusti studio jer je kandidat Naroda i pravde, a ne SDA!

Šokirana sam bahatosti i činjenicom da ovako bitnu temu ne možete podijeliti sa ljudima i ukazati im na važnost prevencije karcinoma dojke, ako niste SDA – napisala je Skenderagić

Anida Skenderagić, kandidatkinja stranke Narod i pravda za Općinsko vijeće Ilidža, trebala je gostovati na televiziji Vogošća, a tema je bila prevencija karcinoma dojke.

Međutim, neposredno pred početak emisije dogodilo se nešto nevjerovatno, svojstveno Sjevernoj Koreji – uslijedio je poziv direktora televizije!

Svoje neugodno iskustvo Skenderagić je podijelila i na svom Facebook profilu:

– U ovoj zemlji ne možete podijeliti svoju životnu priču i pomoći nekome da mu se ne desi što i tebi, ako niste SDA! Danas sam trebala da gostujem na J. P. RTV Vogošća i razgovaram na temu prevencije karcinoma dojke, u 16:00 sati. Ušla sam u studio kada je voditeljici zazvonio mobilni telefon. Poziv je bio od strane direktora J. P. RTV Vogošća Edina Spahića, koji je ultimativno naredio da napustim studio jer sam kandidat Naroda i pravde na predstojećim izborima. Šokirana sam bahatosti i činjenicom da ovako bitnu temu ne možete podijeliti sa ljudima i ukazati im na važnost prevencije karcinoma dojke, ako niste SDA – napisala je Skenderagić na Facebooku.

Sa televizije Vogošća do ovog trenutka nema zvanične reakcije o ovom užasavajućem događaju.

(DEPO PORTAL/ad)

Slični članci

Close