BiHVijesti

SKANDALOZAN ISTUP NEBOJŠE VUKANOVIĆA: “Ponovo je napadnuta Rusija, samo što sada Nijemci, Holanđani, Austrijanci, pomognuti Francuzima, Britancima i Amerikancima, šalju avione i oružje..”

Zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović konačno je otkrio šta misli o ruskoj agresiji na Ukrajinu, otvoreno se stavivši na stranu Putinovih agresora koji već dvije godine uništavaju tu nezavisnu državu.

-Posljednjih mjesec dana Vučić i Dodik gotovo da se nisu ni razdvajali. Ili su skupa na nekom sastanku, vojnoj vježbi, konferenciji za novinare, obilježavanju stradanja Krajišnika u Oluji, ili u posjeti pobratimu Orbanu i Erdoganu u Budimpešti, piše zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović na svom blogu.

Predsjednik Srbije u Atini se sastaje sa predsjednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim, a pitanje je kako Dodik na to gleda i da li se na taj način šalje poruka podrške njemu i Ukrajini?

Nešto modifikovanije nego tokom Operacije Barbarosa 1941. godine, ponovo je napadnuta Rusija, samo što sada Nijemci, Holanđani, Austrijanci, pomognuti Francuzima, Britancima i Amerikancima, šalju avione i oružje koristeći Ukrajince kao topovsko meso, i to nikako nije dobro, piše Vukanović na svom blogu.

Bilo bi dobro da Dodik odgovori na pitanje da li je bio pozvan i zašto nije otišao u Atinu i kako komentariše sastanak Zelenskog i Vučića? Nadam se da će rat i stradanje uskoro prestati, ali smatram da svako stavljanje na stranu Ukrajine protiv Rusije, kao i popuštanje pod pritiskom da se uvedu sankcije, je loše i može ostaviti dalekosežne posljedice, poručio je Vukanović.

Povezano

Back to top button