BiHVijesti

SDA gasi FACE! Bakir preko direktora Bosmala selami FACE TV strujnim udarima: “Alejkumu selam! Nećete i ne možete nas ugasiti”

Jučer je FACE TV objavio video prilog, u kojem optužuju SDA da im svakodnevno isključuju struju, pokušavajući da ih tako ugase.

“Godinama nas pokušavaju ugasiti, ali bukvalno ugasiti. Prekidaju nam napajanje električnom energijom. Isključuju nam struju. Na sve moguće načine pokušavaju uništiti FACE TV. Zbog njihovih igara koje traju godinama, FACE TV je pričinjena šteta od nekoliko hiljada maraka i to im nije dosta” – nastavljaju, ističu u FACE TV.

Dok je cijeli Bosmal imao struju, kako kažu u FACE-u, njima su isključili pola sata, a nakon toga su se igrali sa sklopkama i prekidačima i u roku od minut FACE je pretrpio 13 strujnih udara.

“Svaki put kada tražimo objašnjenje od direktora Bosmala Edina Šabanovića, dobijemo odgovor da je to selam od SDA. Tražimo javno objašnjenje i očitovanje od SDA o ovom pitanju. I Alejkumu selam. Nećete i ne možete nas ušutjeti ili ugasiti, izričiti su sa televizije poznatog i cijenjenog novinara Senada Hadžifejzovića.”

Pogledajte snimak nadzornih kamere koje su zabilježile pokušaje sabotaže:

Tagovi

Slični članci

Close