BiHVijesti

ŠAROVIĆ DEMOLIRAO VOŽDA IZ LAKTAŠA: “Dodik ne poštuje volju građana, prkosi joj. Stanivuković i Petrović su perspektiva ove zemlje”

Šarović je kazao da je nedavna izjava Dodika upućena građanima Banje Luke najgora moguća izgovorena u BiH u proteklih 20-30 godina.

“Onog trenutka kada smo pobijedili u Banjaluci i Bijeljini, mi smo već ostvarili uspjeh. U Banjaluci kao glavnom gradu vidimo koliko žale Dodik i njegova stranka”, kazao je danas za N1 Mirko Šarović.

Šarović je kazao da je nedavna izjava Dodika upućena građanima Banje Luke najgora moguća izgovorena u BiH u proteklih 20-30 godina.

“Vidi se u izjavama u kojima ne poštuje volju građana, prkosi joj i to je najgora moguća izjava izgovorena u ovoj zemlji u posljednjih 20-30 godina. Šteta, zaista, tako poniziti građane i zabraniti im, praktično, da izraze svoju volju je nedopustivo.”

Kaže da će građani na kraju dati svoj sud.

“Građani će dati svoj sud i ostavit ćemo to vremenu. Stanivuković i Petrović su perspektiva ove zemlje. Mislim da će Banjaluka biti evropski moderan grad i nema razloga da je ovaj mladi čovjek ne povede među najbolje gradove u regionu.

Ne isplati se svima drugima da budu na drugoj strani. Bila bi to šteta za ovaj grad praktično, Banjaluka zaslužuje mnogo više.”

Poručio je da je upitno da li se većina oko trenutne Vlade može održati.

“DNS je otvorio širi prostor za saradnju s opozicijom. Imaju osam poslanika, ali negdje na izlaznim vratima su socijalističke partije. Pitanje je da li se ova većina oko Vlade RS može održati. Kako vrijeme bude odmicalo, šanse su sve manje i manje. Mislim da dolazi period u kojem ćemo nakon toliko godina vidjeti slom režima u RS, koji bi, vjerovatno, u RS od građana bio dočekan sa odobravanjem.

Dosadašnja vlast se održava raubovanjem prirodnih dobara, šuma i raspodjelom plijena”, dodao je.

(SB)

Slični članci

Close