VijestiBiH

Salihović odgovara Vladi Đajiću: “Političarima HITNO obavezan ljekarski pregled i test na droge!”

Nakon stravične blamaže koju je priredio Vlado Đajić tokom pres-konferencije s delegacijama Kine i Francuske, a na kojoj se ponašao neprimjereno i diskriminirajuće, direktor UKC-a RS za sve krivi „glupe novinare“ koji, kako tvrdi, „ne mogu razumjeti inteligentne šale“.

Salihović: “Jučer smo emitovali video od 7. maja. Pres-konferencija u UKC-u RS-a, gdje je direktor Vlado Đajić dočekao delegacije iz Kine i Francuske. Prvo pogledajte šta se zaista desilo tog 7. maja. Kao što sam jučer rekao: ovo je sve samo nije normalno.”

Salihović: “Vidjeli ste. Svaki komentar je suvišan… a evo sada pokušaja vađenja Vlade Đajića i njegovog odgovora novinarima. Poslušajte tu inteligenciju.”

Salihović: “Đajiću, Vlado. Bolje da si šutio! Bolje da nisi odgovarao! Vlado Đajić je direktor UKC-a RS-a, ali je i političar, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka. Vlado Đajić je prvo političar, pa onda sve ostalo. Odgovor nas novinara je kratak i jasan. Obavezno, hitno odmah se mora započeti sa obaveznim, zakonskim ljekarskim pregledom političara i testiranjem na droge. Toliko.”

Povezano

Back to top button