RegijaVijesti

PRISJEST ĆE MU “TEFERIČ NA ILIDŽI”: Zoran Milanović napao hrvatskog političara, uslijedio je neočekivan odgovor…

Lider stranke Možemo! Tomislav Tomašević oglasio se na Facebooku nakon novog Milanovićevog napada u kojem je predsjednik Hrvatske napao Radu Borić i njega.

Podsjetimo, Milanović je napisao da je Borić bila “predvodnica kabale koja ga je blatila i opstruirala gdje god je i kako god je stigla”, a da se, onda, u drugom krugu “prištekala i gurala u kadar” na skupu nakon njegove pobjede. Napisao je i da se u partizane upisala u maju 1945.

Tomaševića je nazvao “wannabe gradonačelnikom” te dodao da se za Sabor odijeva “kao za teferič na Ilidži”.

Tomašević je sinoć ponovno Milanovićeve izjave nazvao neprimjerenima, ali je napisao i da je već ranije odlučio da neće sudjelovati u javnoj polemici sa predsjednikom Hrvatske te da ostaje pri tome i nakon najnovijeg Milanovićevog napada.

“Sve što sam imao reći o predsjednikovim neprimjerenim izjavama o saborskim zastupnicama sam na pitanje novinara rekao još u četvrtak i ne mislim ulaziti u daljnju javnu polemiku. Tad sam i odlučio da mu neću odgovoriti ukoliko me osobno napadne, jer odbijam biti dio medijske trakavice koja odvlači pozornost javnosti od najbitnijih problema u Hrvatskoj i Zagrebu. Nakon današnjih predsjednikovih komentara, ostajem pri svojoj ranijoj odluci”, napisao je Tomašević.

(SB)

Slični članci

Close