BiHVijesti

PORTPAROLKA PDP-a POTOPILA DODIKA: “Funkcioneri SNSD-a sramote RS na međunarodnom planu i…“

Portparolka PDP-a Anja Petrović izjavila je da su funkcioneri vladajućeg SNSD-a priredili Republici Srpskoj mnoge sramote na međunarodnom planu.

Posjete lažnih vijetnamskih investitora, pozivnica Dodiku na žurku nakon Trampove inauguracije, koju su pokušali predstaviti kao poziv na inauguraciju, selfi iz publike na istoj inauguraciji na koju je tadašnja premijerka tvrdila da je zvanično pozvana, predstavništvo Srpske u Izraelu koje se bezuspješno traži po internetu, a plaća iz naših džepova, razni mešetari i smutljivci čije boravke i nerad u Vašingtonu, Moskvi i drugim gradovima plaćamo da, navodno, vode predstavništva Republike Srpske, crne liste na kojima su se funkcioneri vladajućeg SNSD-a našli zbog korupcije… to su samo neke od sramota na međunarodnom planu koja su Srpskoj priuštili Dodik, Cvijanovićeva i njihovi saradnici – poručila je Anja Petrović.

Kako se navodi u saopštenju PDP-a, ona dodaje da s jedne strane imamo njihove poteze, a s druge „jednu Biseru Turković“.

– Za njeno imenovanje je glasao SNSD i ona je zvanično ministar inostranih poslova BiH, a suštinski lobista ekstremnog krila SDA i drugih radikalnih centara – navodi Petrović, piše Srpskainfo.

Dodaje da je jasno da su ovakvi potezi Dodika i njegove stranke doveli Republiku Srpsku u nikada lošiji položaj na međunarodnom planu.

(SB)

Slični članci

Close