BiHVijesti

Policijska potjera završila kupanjem u rijeci (FOTO)

Gotovo pa filmska scena jutros dolazi iz novotravničkog naselja Stojkovići.

Naime, u rijeci Grlonici, na dijelu gdje je u poplavama srušen most, završila su dva automobila od kojih je jedan – policijski. Mještani koji su poslali fotografije portalu “Drukčijeg radija”kažu da vjeruju da je policijska potjera završila kupanjem u rijeci za policajce i one koji su ih tjerali.

Mora da ovi što su bježali od policije nisu odavde pa nisu znali da nema mosta ili su pokušali preskočiti rijeku. Ali kako je policija završila u vodi, oni su morali znati da mosta nema? – zapitali su se mještani.

U svakom slučaju, nisu bili daleko od istine, osim u dijelu da je policija – travnička.

Naime, kako se neslužbeno saznaje, patrola s područja općine Travnik pokušala je u Travniku zaustaviti automobil s nepripadajućim registarskim oznakama u kojem su bila dvojica Novotravničana koji su se oglušili na policijske signale i dali se u bijeg prema Novom Travniku.

Policija je krenula u potjeru sve do Stojkovića, kada su bjegunci skrenuli lijevo prema osnovnoj školi.

Obzirom da nigdje na putu nije bilo znaka niti obavijesti da mosta nema, a travnički policajci našli su se na području na kojem se inače ne kreću, policijski dispečer nije ih uspio na vrijeme upozoriti na opasnost i oba automobila završila su u rijeci.

Srećom, niko nije zadobio teške tjelesne povrede, a koliko je zapravo pad u rijeku bio opasan dovoljne govore slike automobila nakon što su ih izvukli iz rijeke, a koje možete pogledati u galeriji.

(Face.ba)

Slični članci

Close