RegijaVijesti

Pogledajte pljačku bankomata u Karlovcu: Bankomat napunili plinom i detonirali, dijelovi su bili posvuda (VIDEO)

Karlovčane koji stanuju u naselju Dubovec sinoć nešto prije tri sata ujutro probudila je snažna eksplozija.

 

 

Eksplozija se dogodila na bankomatu Karlovačke banke. Bankomat je potpuno uništen, a razbojnici su pobjegli s plijenom. Tvrtka za videonadzor CDS Bond, čije nadzorne kamere snimaju opljačkani bankomat, Indexu je ustupila snimku spektakularne pljačke.

Eksplozija bankomata vidi se na 5:30 minuti videa. Na snimci se vidi kako je pored bankomata stao karavan sive boje iz kojega je izašao jedan muškarac s kapom na glavi. Bankomat napunili plinom i detonirali, dijelovi su bili posvuda Nakon nekog vremena iz vozila je izašao i drugi muškarac s kapuljačom. Bankomat su napunili plinom, a pred kraj videa vidi se snažna eksplozija koja je potpuno odvalila bankomat. Pritom su se otvorila vrata trgovine na čijoj se vanjskoj strani nalazi bankomat, a cijela zgrada se zatresla. No razbojnici su očito dozirali eksploziju jer u eksploziji nisu popucala stakla, a netaknut je ostao i bankomat druge banke s druge strane ulaza. Krhotine bankomata razasute su i desetak metara po parkiralištu.

Pljačkaši su ušli kroz razvaljena vrata i za nekoliko trenutaka s novcem istrčali prema automobilu i odvezli se u nepoznatom smjeru. Policija je jutros izvijestila da su u 2:39 zaprimili dojavu građana da je došlo do eksplozije i oštećenja bankomata, prilikom čega je nastala materijalna šteta te da nema povrijeđenih osoba.

Tagovi

Slični članci

Odgovori

Close