RegijaVijesti

OVO VJEROVATNO NISTE ZNALI: Dritan Abazović ima sestru i brata, oboje su ljekari, žive i rade u Beogradu!

Crnogorski novinar Darko Šuković smatra da je prva violina crnogorske opozicije, crnogorsko-primorski mitropolit Srpske pravoslavne crkve Amfilohije Radović mladom politologu Dritanu Abazoviću namijenio ulogu tzv. korisne budale.

Poznati crnogorski novinar Darko Šuković izgovorio je naglas ono što većina crnogorskih suverenista odavno misli o mladom doktoru politologije Dritanu Abazoviću, etničkom Albancu sa slaveniziranim prezimenom.

– Može mu se dogoditi da u toj svojoj pobjedničkoj euforiji ne vidi da mu je Amfilohije namijenio ulogu tzv. korisne budale – kaže Šuković, uz napomenu da je “contradictio in adjecta” slaviti izbornu pobjedu uz zastavu Crne Gore, a sa pročetničkom Demokratskom frontom sklapati postizbornu koaliciju.

Crnogorski suverenisti odranije vjeruju da je Dritan Abazović instaliran s jasnom namjerom da pokupi glasove Albanaca s juga Crne Gore i da barem jednu od dvije partije s albanskim predznakom uvuče u koaliciju prosrpskih partija koje imaju veliku šansu da nakon izbora formiraju novu parlamentarnu većinu i preuzmu izvršnu vlast.

Sumnje u časne namjere Dritana Abazovića pojavile su se mnogo ranije, kada je otkriveno da njegova sestra i brat, oboje specijalisti medicine, žive u Beogradu, gdje, uz navodno obilatu pomoć politike, grade zavidne profesionalne karijere. To naročito važi za Dritanovog starijeg brata, dr. Džihana Abazovića, specijalistu urgentne medicine, koji je priznati stručnjak u oblasti regenerativne medicine i primjene matičnih ćelija za liječenje raznih bolesti, o čemu često govori za srbijanske medije.

Kako bi ga diskreditirali, crnogorski suverenisti tvrde da se mladim Dritanom Abazovićem upravlja iz Beograda.

(SB)

Slični članci

Close