BiHVijesti

OVAJ DVOJAC JE DODIKA IZBACIO IZ TAKTA: “Ne pristajemo na ucjene i prijetnje koje Dodik šalje, ZNAMO KAKO ĆEMO S NJIM…”

“Dva mlada čovjeka su pobijedila u dva najveća grada u Republici Srpskoj. To daje optimizam i vjeru i ta pozitivna lavina će da se prelije u cijelu Republiku Srpsku za dvije godine”, istakao je Stanivuković.

– Ostajemo istrajni u sprovođenju plana za bolju Banjaluku i Bijeljinu, poručili su novoizabrani gradonačelnici ovih gradova Draško Stanivuković i Ljubiša Petrović, nakon sastanka u Bijeljini.

Oni su istakli da neće pristati na ucjene i prijetnje koje lider SNSD-a šalje građanima nezadovoljan rezultatom izbora.

“Nama je u prijateljskoj posjeti gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković. Ovo je prilika da se prijateljski ispričamo i porazgovaramo o paralelama u Bijeljini i Banjaluci – kako unaprijediti efikasnost gradske uprave, kako doći do maksimalno dobrih rezultata i kroz bolju komunikaciju sa građanima”, kazao je Ljubiša Petrović i dodao da se u ovakvoj atmosferi najbolje razgovara i tako ćemo raditi i u narednom periodu, a sve u korist naših građana.

Draško Stanivuković je istakao da pobjeda u dva najveća grada daje optimizam i vjeru.

“Dva mlada čovjeka su pobijedila u dva najveća grada u Republici Srpskoj. To daje optimizam i vjeru i ta pozitivna lavina će da se prelije u cijelu Republiku Srpsku za dvije godine”, istakao je Stanivuković.

On je naglasio da blokada Bijeljine i Banjaluke je nešto što ne može da se desi, nešto na šta nismo spremni da pristanemo.

“Ljubiša i ja imamo dogovor da ćemo na sve napade, koliko to bude bilo moguće odgovarati političkim razumom, strpljivo i da nikako nećemo učestvovati u političkom blatu i stvaranju dodatnih političkih tenzija”, naglasio je Stanivuković i dodao:

“Pozivaćemo na interese gradova i građana, ali ako neko bude istrajavao na takvim politikama, moraće da dobije jasan politički stav. Mi nismo mekušci koji na to možemo da ćutimo. Mi imamo jasne političke stavove i pogled u budućnost, a to nisu animoziteti jer to nikom ne donosi dobro, pogotovo ne građanima.”

(BN TV)

Slični članci

Close