BiHVijesti

NOVI HIT/ Prosudite sami: Da li je kandidat za načelnika Kalesije bio pijan u TV emisiji?

Predizborna kampanja u BiH često ponudi i dosta prilika za smijeh, a posebno je to uočljivo u vrijeme lokalnih izbora. Najnoviji “hit“ stiže iz Kalesije.

U emisiji na RTV TK posvećenoj predstojećim lokalnim izborima predstavljeni su kandidati za načelnika Kalesija, a jedan od njih je i Izet Paloš ispred BPS-a.

U svom petominutnom izlaganju kandidat BPS-a je govorio o tome kako treba kontrolisati potrošnju budžeta, odnosno kako biti transparentan u radu.

S obzirom na njegov način izlaganja, primjere i govor tijela korisnici društvenih mreža su ubijeđeni da je Izet Paloš u emisiji bio pod dejstvom alkohola.

Kako je sve izgledalo najbolje da prosudite sami:

Njegov protukandidat Sanel Mujanović (SBB) je u nastavku debate poručio:

“Bojim se ukoliko neko gleda ovu emisiju, a vjerovatno gleda veliki broj, već su napravili gužvu na graničnom prijelazu gore i neće ni sačekati završetak izbora kako smo počeli.”

Paloš je i na početku TV debate imao interesantno izlaganje koje možete pogledati od 06:35 minute:

Na ovogodišnjim lokalnim izborima za općinu Kalesija prijavljeno je ukupno 352 kandidata. Za načelnika općine Kalesija borit će se osam kandidata: Muhamed Osmanović (SDP), Izet Paloš (BPS), Sanel Mujanović (SBB), Zijad Kulanić (SDA), Rusmir Hasanović (nezavisni kandidat), Sead Džafić (NBL), Suad Bešlić (Narod i pravda) i Mirsad Selimović (Nezavisni kandidat).

(KLIX.BA)

Slični članci

Close