BiHVijesti

NEBOJŠA VUKANOVIĆ OTKRIVA PLJAČKU STOLJEĆA: “Bahati, drski i beskrupulozni namjeravaju da se u poslu od 1,1 milion maraka “ugrade” čak milion KM”

Zanimljivo da je realna cijena LED rasvjete na stadionu, kakav je ovaj FK Leotara, od 30.000 do 70.000 dolara, iznosi oko 100.000 maraka, što se lako može provjeriti ako se pogledaju sajtovi firmi koje se bave ugradnjom reflektora i rasvjete.

Otimanje narodnih para preko namještenih tendera i javnih nabavki prešlo je sve granice. To pokazuje i nevjerovatna nabavka četiri reflektora i LED rasvjete na stadionu Police Fudbalskog kluba Leotar. Grad Trebinje nedavno je raspisao javni poziv, koji je u toku i u kojem se za ove namjene planira izdvojiti čak 1,1 milion maraka ili 940.000 maraka bez PDV-a, piše Nebojša Vukanović.

Zanimljivo je da je realna cijena LED rasvjete na stadionu, kakav je ovaj FK Leotara, od 30.000 do 70.000 dolara, iznosi oko 100.000 maraka, što se lako može provjeriti ako se pogledaju sajtovi firmi koje se bave ugradnjom reflektora i rasvjete.

“Prosto je nevjerovatno da osioni, bahati, drski i beskrupulozni namjeravaju da se u poslu od 1,1 milion maraka „ugrade“ čak milion maraka. Očekujem da Gradska uprava i gradonačelnik Ćurić ponište sramni tender i smanje cijenu rasvjete na stadionu na realan nivo, jer ovakva pljačka vijeka, kakvu namjeravaju da urade, ući će u anale i Ginisovu knjigu rekorda…”

Cijene i informacije o LED reflektorima i cijeni rasvjete na stadionima mogu se lako provjeriti na ovom linku

Podsjećanje na prilog o rasvjeti na stadionu Police.

Nebojša Vukanović

(SB)

Slični članci

Close