MANDIĆ OPTUŽUJE NiP-ovce: “Moralisti, vaš neformalni vođa na turniru toči i promoviše alkohol pred djecom!”

Nastavlja se obračun načelnika Općine Centar Srđana Mandića i vijećnika NiP-a koji su pokrenuli njegovu smjenu. Naime, NiP-ovci su optužili Mandića da dolazi mamuran na posao te da se “osjetio” na alkohol.

Mandić je to demantirao, a sada je objavio kako se na turniru za kojeg NiP otpužuje Mandića jer ga nije htio finansirati – toči alkohol.

“Moralisti iz Narod i Pravda Centar, dok mene lažno optužujete da sam pijanica, ne smeta vam kada vaš neformalni vođa, za čiji turnir ste bili spremni ugroziti donošenje budžeta, toči i promoviše alkohol u prisustvu maloljetnih sportista, naše zlatne djece”, naveo je Mandić.

On kaže da je to samo jedan od razloga zbog kojeg nije htio dati budžetski novac za taj turnir.

“Muminović je gotovinom uplatio termine i bez dozvole unio reklamni materijal i točionik za alkohol iako kućni red CSR-a izričito to zabranjuju. Također, neovlašetno koristi i baner opštine Centar. Cijeli slučaj je prijavljen nadležnim kantonalnim inspekcijama. A vi i dalje iznosite laži i uvrede na moj račun. Za svaku sam spreman da vas demantujem. Na obraz vam”, poručio je Mandić.

Povezano

Back to top button