BiHVijesti

KONAKOVIĆ OTKRIO PRAVE NEPRIJATELJE: Na sljedećim izborima gasimo Demokratsku frontu i Željka Komšića!

Lider sarajevske opozicije (NiP, SDP, NS, NBL) poručio je sinoć u programu FACE TV-a da on i njegova stranka Narod i pravda, na sljedećim izborima gase Demokratsku frontu i Željka Komšića.

Konaković je to poručio, uslijed najave o rušenju Vlade Kantona Sarajevo, zajedno sa predsjednikom SBB-a Fahrudinom Radončićem.

Odgovarajući na pitanje gledatelja FACE Televizije, Konaković se dotakao Radončića i Komšića, a upravo je jedno od pitanja bilo “zašto mu je Radončić draži od Komšića”.

“Ni po čemu mi nije draži Radončič od Komšića. Nemam ni prema jednom neku posebnu emociju. Komšićem sam razočaran, možda imam sličnu emociju prema Komšiću kao prema Efendiću. Kad vjerujete i znate da neko ima gabarite da stvari mijenja i da može biti lider, a on se ponaša ovako kako se ponaša danas, sakriven iza skuta Sebijinih, on radi prljavi posao SDA, ali nama to se smeta jer mi DF gasimo na terenu”, kazao je Konaković.

Podsjećamo, lider sarajevske opozicije Elmedin Konaković najavio ponovnu saradnju s Radončićem i povratak u Vladu KS “starih” ministara.

Konaković i Radončić već neko vrijeme na istim su talasnim dužinama, a istakli su se u zajedničkim napadima na Centralnu izbornu komisiju BiH.

(Sl.B.)

Slični članci

Close