RegijaVijesti

Kad Bosanac želi na more: 24-godišnjak iz BiH pokušao ući u Hrvatsku s lažnim testom na koronu!

Utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Krivotvorenje isprave radi čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Policijska uprava splitsko-dalmatinska je izvijestila da je u utorak 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine policijskim službenicima na uvid dao test na koronu, a sumnja se da je riječ o krivotvorenoj ispravi.

– Jučer oko 14: 20 sati na međunarodnom graničnom prijelazu Kamensko, prilikom obavljanja granične kontrole, 24-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine je policijskim službenicima na uvid dao test na kovid. Zbog sumnje da se radi o krivotvorenom medicinskom nalazu, 24-godišnjak je doveden u službene prostorije radi provođenje istraživanja.

Utvrđeno je postojanje osnove sumnje da je ostvario obilježja kaznenog djela Krivotvorenje isprave radi čega će protiv njega biti podnesena kaznena prijava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu. Istome je u skladu sa Zakonom o schengenskim granicama odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku, stoji u saopćenju PU Splitsko-dalmatinske.

Slični članci

Close