VijestiBiH

Je li se ovo Dodik prepao zatvora: Da li je uredu da jedan stranac…

Opozicija ne treba da gleda mene, poručio je Dodik

Predsjednik RS-a Milorad Dodik se oglasio na društvenoj mreži X (nekadašnji Twitter), dajići svoje viđenje o protekloj sedmivi.

Osim kratkog osvrta na proteste od petka, Gogik ni ovaj put nmije mogao, a da ne spomene visokog predstavnika Vhristiana Schmidta.

– Opozicija u Republici Srpskoj govori o svemu osim o tome da li je u redu da jedan stranac dođe u BiH i nameće zakone. Da li je u redu da jedan stranac kaže da onaj ko ne poštuje njega, treba da ide u zatvor.

Ne treba da gledaju na mene, već na druge ljude u Republici Srpskoj. Opozicija o tome uporno ćuti i govori neistine da se zaključci Narodne skupštine ne poštuju.

Ponosan sam na sve ljude koji su mi dali podršku, na sve građane koji su na protestima u petak pokazali snagu i volju da odbrane Republiku Srpsku.

Ponosan sam i na svoje međunarodne prijatelje, koji ne mogu da shvate da može doći stranac i nametati zakone i da postoje Sud i Tužilaštvo BiH koji djeluju na osnovu toga.

Tokom protekle sedmice prisustvovao sam tradicionalnom “Kočićevom zboru” na Manjači, te obilježavanju 25 godina SNSD-a u Prijedoru, napisao je Dodik.

Povezano

Back to top button