RegijaVijesti

JAVIO SE I DODIKOV IGOR, ALI NIJE NJEGOV SIN: “Komšić baca sjenku na…”

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Igor Žunić izjavio je za Srnu da “Željko Komšić ne propušta priliku da pokaže svoje skromno političko znanje, ali ovaj put ide korak dalje pa raskoš svog amaterizma pokazuje na susjednoj Crnoj Gori”.

“Neutješan zbog poraza svog favorita Mila Đukanovića, Komšić pokušava da podmetanjima i spletkarenjima baci sjenku na časnu i demokratsku pobjedu udružene opozicije Crne Gore, koju čine doslovno svi narodi koji žive u toj zemlji. Umjesto zadovoljstva što je Crna Gora iz izbora izašla demokratičnija i zrelija, Komšić ne skriva nezadovoljstvo što mu je politički ortak izgubio”, istaknuo je Žunić.

Komentarišući izjavu Komšića u vezi s izborima u Crnoj Gori, Žunić je rekao da građanima Crne Gore ne trebaju sufleri ni profesori sa strane.

“Oni su u nedjelju održali čas demokratije cijelom regionu i zato smatram da u ovom postizbornom periodu niko ne treba da se miješa u unutrašnja pitanja nama prijateljske i bratske Crne Gore”, poručio je Žunić. Tako da se ni Žunić ne miješa.

(SB)

Slični članci

Close