SvijetVijesti

IZ FINSKE STIGLE VRLO OŠTRE PORUKE NAVIJAČIMA REPREZENTACIJE BIH Ulaznice kupujte isključivo od Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine!

Meć kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godin između Finske i BiH igra se 8. juna u Tampereu, a Nogometni savez Finske već je pustio ulaznice u prodaju.

U službenom saopćenju čelnici NS Finske upozorili su navijače Bosne i Hercegovine da ulaznice mogu kupiti isključivo preko Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine.

Finci, poučeni ranijim iskustvima drugih selekcija, ne žele navijače naše reprezentacije na tribinama namijenjenim domaćim navijačima, te su upozorili da svi oni koji eventualno kupe ulaznice za sektore namijenjene domaćim gledateljima neće smjeti nositi šalove, niti bilo kakva druga navijačka obilježja naše zemlje.

Stadion Ratina u Tampereu prima 16.800 gledalaca, što znači da će našim navijačima pripasti oko 1.000 ulaznica, no vjerujemo kako će naših navijača biti mnogo više i bit će zanimljivo vidjeti da li će se Finci strogo držati pravila koje su postavili – prenosi Klix.

Slični članci

Close