BiHVijesti

ISELILO SE POLA SREDNJE BOSNE, ALI ČOVIĆ JE ZADOVOLJAN: “Moramo raditi i naredne četiri godine kao da su izbori svaki dan…”

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović boravio je sinoć u radnoj posjeti Općinskom odboru HDZ-a BiH Kiseljak

Prije sastanka, predsjednik Čović je u izjavi za medije predstavio razloge posjete, kao i očekivanja od Općinskog odbora u Kiseljaku.


„Očekivanja su velika, planovi su bili ogromni protekle četiri godine i vjerujem da je načelnik zajedno sa suradnicima osmislio dinamične i naredne četiri godine, svakako uz projekte o kojima pričamo već neko vrijeme. I danas smo dolazeći u Kiseljak vidjeli da se mnogo toga radi, novi kružni tokovi, radovi na infrastrukturi, nova zgrada Doma zdravlja napreduje i puno drugih planova, tako da imamo puno toga o čemu ćemo razgovarati i nastojati prepoznati kako možemo pomoći s viših razina vlasti tako da pomognemo i rasteretimo općinske resurse“, kazao je Čović te se osvrnuo na spomenute posjete, prenosi Slobodna Bosna.

„Kako bismo sagledali stanje prije početka kampanja, obilazimo sve općine i gradove i naš plan je u svim sredinama gdje imamo Hrvate kao većinu dobiti načelnika, odnosno gradonačelnika, kao i većinu u vijećima. Tako sam siguran da ćemo to uspjeti i u Kiseljaku, jer vjerujem kako će rad koji je iza sebe ostavio aktualni načelnik, biti vrednovan kod našeg biračkog tijela. No, moramo raditi i naredne četiri godine kao da su izbori svaki dan i realizirati sve one projekte koji naši žitelji od nas očekuju“, zaključio je.


Slični članci

Close