VijestiBiH

Firma iz Visokog nagradila zaposlenike putovanjem u Istanbul

Osnovan kao mala porodična firma prije 32 godine, Neimax danas posluje na dvije lokacije u Visokom i vodeći je proizvođač valovitog kartona i transportnih kartonskih kutija u BiH.
“U povodu naših izvanrednih rezultata i predanog rada tokom proteklih mjeseci, odlučili smo organizovati putovanje za naše vrijedne zaposlenike. Svaki zaposlenik je jedna važna karika i neizostavan dio našeg uspjeha, pa je ovo putovanje prilika za odmor i relaksaciju, obilazak znamenitosti Istanbula, ali i za jačanje timskog duha i stvaranja zajedničkih uspomena koje će nas još više povezati”– ističe Ermin Neimarlija, komercijalni direktor Neimax-a, te dodaje kako u Neimax-u vjeruju u važnost brige o svojim zaposlenicima i stvaranju pozitivne radne atmosfere.

Više od 60 zaposlenika Neimax-a, obišli su najljepše dijelove i znamenitosti Istanbula, grada bogate historije i kulture, pružajući im nezaboravno iskustvo i priliku za zajedničko istraživanje ovog grada uz uživanje u tradicionalnoj turskoj kuhinji i brojnim bazarima.

Ovo putovanje nije samo nagrada za postignute rezultate, već i prilika za opuštanje i zabavu izvan radnog okruženja te nezaboravne uspomene.

Osnovan kao mala porodična firma prije 32 godine, Neimax danas posluje na dvije lokacije u Visokom i vodeći je proizvođač valovitog kartona i transportnih kartonskih kutija u BiH. Kompanija Neimax je na čelu tehnološkog napretka u kartonskoj ambalaži u BiH, osiguravajući da klijenti dobiju rješenja koja zadovoljavaju najviše standarde usluge i kvaliteta.

Povezano

Back to top button