BiHVijesti

DRAŠKOVIĆ POKOPAO VOŽDA: “On se nalazi na čelu kriminalne hobotnice koja pljačka, pustoši i uništava RS…Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika”

“Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika kad se otkrije sva istina o njemu i njegovom kriminalu, šta je radio od svog naroda i Republike Srpske, koju pretvara u svoj privatni posjed“, kaže Drašković.

Nakon što je Milorad Dodik u Trebinju izjavio, odgovarajući na pitanja novinara, da ne zna ko je Rodoljub Drašković, uslijedila je i reakcija predsjednika koncerna Swisslion koji je poručio da to najbolje govori o Dodikovom karakteru i da će ga se, kako je naveo, stidjeti potomci.

“Ta izjava Milorada Dodika da ne zna ko je Rodoljub Drašković, investitor koji je u Republiku Srpsku u posljednjih 15 godina uložio stotine miliona eura u realni sektor, koji zapošljava hiljade radnika u proizvodnji, Republici Srpskoj i BiH plaća stotine miliona maraka poreza, najbolje govore o njegovom karakteru i ko je on u stvari”, naveo je Drašković, optuživši Dodika da se nalazi na vrhu kriminalne hobotnice u Republici Srpskoj, piše TVBN.

“On (Dodik) se nalazi na čelu kriminalne hobotnice koja pljačka, pustoši i uništava Republiku Srpsku, zbog koje ja i ostali biznismeni ne možemo normalno da radimo i poslujumo, privređujemo i zapošljavamo narod. Siguran sam da će se praunuci i svi potomci stidjeti Dodika kad se otkrije sva istina o njemu i njegovom kriminalu, šta je radio od svog naroda i Republike Srpske, koju pretvara u svoj privatni posjed“, kazao je Drašković.

Kako prenosi Nebojša Vukanović na svom blogu, Drašković je tokom obilaska Hercegovine najavio da će nastaviti da investira u Hercegovinu i otvara nova radna mjesta, ali pod uslovom da Dodik i SNSD budu poraženi na izborima i da dođe do promjene vlasti i ambijenta, jer u postojećem političkom ambijentu reketiranja i ucjena ne može da posluje i investira.

(SB)

Slični članci

Close