BiHVijesti

DODIK U ŠOPING AKCIJI: Od Dika Cvjetinovića traži da napusti NSRS i prihvati odbornički mandat u Bijeljini, a zauzvrat mu nudi OGROMNU CIFRU?

Predsjednik SNSD-a nikako da se pomiri sa gubitkom Banjaluke i Bijeljine. I dok u Banjaluci prijeti i političkim oponentima i građanima, u Bijeljini je krenuo u “šoping na veliko”!

Kako saznaje BN, Dodik traži od predsjednika Gradskog odbora DNS-a u Bijeljini Dika Cvjetinovića da prihvati odbornički mandat, a da se odrekne mandata u NSRS.

To bi bio prvi slučaj u istoriji parlamentarizma u Republici Srpskoj, da se neko odriče poslaničkog, zarad odborničkog mandata!

Za tu uslugu nudi se, kako saznajemo, ni manje ni više nego pola miliona maraka.

Na ovaj način Dodik bi dobio još jednog odbornika u Skupštini grada vjernog njemu, a s druge strane oslabio bi poslanički klub DNS-a u NSRS, jer bi upražnjeno mjesto popunio sljedeći sa izborne liste, a koji je danas u DEMOS-u!

U pitanju je direktor RiTE Ugljevik, koji je u mandatu v.d., Čedo Stojanović.

Tako bi Stojanović u tom slučaju za interese i hirove Dodika bio i direktor javnog preduzeća i poslanik u NSRS i to sa “ukradenim” mandatom DNS-a, što je nezamislivo u bilo kojoj drugoj zemlji osim Republike Srpske.

Da li su ovo samo priče ili je stvarnost, vidjeće se vrlo brzo.

(BNTV)

Slični članci

Close