BiHVijesti

DODIK PRIČA PRIČICE ZA LAKU NOĆ: “DNS je njemu postao trn u oku; Mi se ne uklapamo u SNSD-ovu viziju RS-a, oni grade zidove, a ne…”

“Demokratski narodni savez je njima postao trn u oku. Mi se ne uklapamo u njihovu viziju Republike Srpske, u kojoj će samo jedni biti jaki i vladati, a svi mi ostali mali i usitnjen; Naših 100.000 glasova na prošlim izborima je njima bio znak za uzbunu i zato iz dana u dan pokušavaju da nas razdijele, demotivišu i pobijede; Oni grade zidove, a ne mostove…”

Ovo je navedeno u obraćanju javnosti Dragutina Rodića, kandidata DNS-a za gradonačelnika Prijedora.

Evo šta je Rodić, prvog dana kampanje, poručio svojim sugrađanima, ali i javnosti Republike Srpske:

“Poštovani prijatelji,

Na dan početka još jedne izborne kampanje želim da Vam uputim nekoliko riječi.

Demokratski narodni savez, kao naše, prijedorsko čedo, od prvog dana je ulagao mnogo truda i znanja u razvoj našeg grada. Bili smo svjesni da samo mi možemo toliko voljeti svoj grad i učiniti ga boljim mjestom za život nas i naše djece. Jer, kako neko, ko ima svoj grad, može voljeti naš više od svoga?

I zato, danas, kada je pred nama 30 dana u kojima će politika pokazati svoju najgoru stranu, želim da Vas ohrabrim i motivišem da ne odustajemo od našeg sna, koga smo gradili u proteklih 16 godina. Od sna o modernom, proevropskom gradu Prijedoru, gradu za sve njegove ljude.

Motivacija je jednostavna stvar – samo eliminišete ono što Vas demotiviše.

Dakle, eliminišite priče i prijetnje zlobnih i zlonamjernih, jer oni ne umiju ništa drugo nego da prijete i izmišljaju.

Demokratski narodni savez je njima postao trn u oku. Mi se ne uklapamo u njihovu viziju Republike Srpske, u kojoj će samo jedni biti jaki i vladati, a svi mi ostali mali i usitnjeni. Naših 100.000 glasova na prošlim izborima je njima bio znak za uzbunu i zato iz dana u dan pokušavaju da nas razdijele, demotivišu i pobijede. Oni grade zidove, a ne mostove. Demokratski narodni savez gradi mostove prijateljstva, saradnje i suživota, a tako će biti i u budućnosti.

I zato je na nama svima da se potrudimo da dobijemo ono što volimo, a ne da volimo ono što dobijemo. Jer, mi hoćemo naš grad, grad u kome smo se rodili, odrastali, zaljubljivali se i stvarali porodice. I isto onako kao što mi nećemo njihov grad, jer on je njihov, nećemo dozvoliti ni njima da uzmu naš grad.

Nije nam žao što uzimaju naše ideje i naše vizije, žao nam je što nemaju svoje.

Dragi prijetelji, budimo jedinstveni, složni i vjerujmo u svoje znanje, umijeće, viziju i snagu. Pokažimo to 15. novembra”, kaže se u Rodićevom obraćanju javnosti.

(SB)

Slični članci

Close