BiHVijesti

BANJALUČANIN VIDEO PRILOGOM O BiH ODUŠEVIO REGIJU: Pogledajte njegovu fascinantnu listu 10 najatraktivnih turističkih mjesta u našoj zemlji (VIDEO)

Youtuber i bloger Robert Dacešin iz Banja Luke prošlog mjeseca je objavio fascinantan video pod naslovom “Bosna i Hercegovina – 10 najljepših mjesta” koji predstavlja njegov odabir najreprezentativnijih turističkih atrakcija u našoj zemlji.

Dacešin u videu iznosi i svoje impresije o ovim turističkim atrakcijama naše zemlje. Video sadrži izvanredne zapise o prirodnim ljepotama naše zemlje, kao i ljepotu naših gradova.

Osim toga, Dacešin je i strastveni putnik, pa je posjetio čitan niz turističkih atrakcija u svijetu. Kako kaže na svom blogu, više od 20 godina aktivno se bavi tenisom, a radio je i kao međunarodni teniski sudija, na velikom broju turnira iz ATP i WTA serije. Aktivno govori pet stranih jezika (engleski, španski, portugalski, italijanski i slovački), a kreirao je i prvi ikada turistički vodič za Banja Luku.

Pogledajte njegov video prilog koji je izazvao veliko oduševljenje njegovih pratitelja pa već ima preko 250 hiljada pregleda.

(SB)

Slični članci

Close