Svaštara

Šta ste prvo ugledali na slici – otkriće šta vam je trenutno najpotrebnije (foto)

Ovaj test percepcije omogućava nam da otkrijemo šta je to što nam je potrebno u sadašnjosti, a što možda ignorišemo ili nismo toga svesni. Šta ste prvo videli na slici? Odgovor će vam dati važnu poruku o tome šta vam je trenutno potrebno.


Ako ste videli lice žene

Ako je lice žene prvo što ste videli, to govori da se nalazite u trenutku kada vam je potrebna grupa ljudi oko vas da vas prati i da vam pruži podršku, kao nikada pre.

Morate da se pobrinete za svoje veze: provodite više vremena s porodicom, prijateljima i svima koji su vam važni. Ne zaboravite da će na kraju oni uvek biti tu za vas.

Dobro je da se posvetite svojim projektima i da se trudite da se poboljšate, ali uvek morate dati sebi vremena i prostora za deljenje. Napokon, kažu da je sreća je stvarna samo kad se podeli.

Ako ste videli leptira

Ako je leptir ono što ste prvo ugledali, to je zato što vam je u ovom trenutku potrebno da se malo opustite.

Živite brzo, puno radite pokušavajući da se poboljšate i to vam je pomoglo da dođete do mesta gde ste danas, ali sve ima svoje granice. Ne možete ceo život da živite kao da ste mašina, imate telo i morate da se brinete o njemu.

Morate da se odmorite, brinete o sebi i početi da se bavite više sa stvarima prema kojima osećate strast, a manje s onim što bi „trebalo“ da radite, piše Atma.

Slični članci

Close