Svaštara

KRISTIJAN ŽESTOKO URNISAO MILJANU: “Ljubi sliku majke nakon odnosa u njenom krevetu! ”PONIZILA SI MAJKU” (VIDEO)

Kristijan Golubović za kraj sastanka obrušio se na Miljanu Kulić i Lazara Čolića Zolu, zbog njihove trenutne burne i napete situacije sa trećim abortusom

–Toma je ostavio bolesnu ženu, bez srama si je prevario sa klinkom, sa kojom si znao da će za pet dana biti noga u d*pe, džaba ste krečili! Svi ste zaboravili.. Miljanu Kulić, ona je tu među nama, otišla je da uradi najnemoralniju stvar, a to je abortus i to po treći put!

Imali se u s**s u krevetu njene majke, a onda besramno ljubi njenu sliku! Ponizila je majku ovdje! – ispričao je Kristijan za kraj sastanka. U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo:

https://youtu.be/RuOAh8fEIeE

BORA SANTANA IPAK OTKRIO SVE DETALJE O AFERI SA MIRELOM KEMEZ, MILICA MU ODMAH ZAMIJERILA ZAŠTO JOJ NIJE REKAO ISTINU (VIDEO)

U emisiji “Pitanja novinara”, sljedeće pitanje je bilo upućeno Bori Santani, a njega je postavio novinar Nemanja Vujčić.

– Zašto na vijreme nisi ispričao Milici Kemez šta je bilo sa Mirelom – glasilo je pitanje?

– Plan je bilo da joj kažemo zajedno. Da sam ja to rekao u startu ko zna kako bi to bilo, ja jesam kasno rekao sve, krivo mi je i zbog Milice i njene sestre.

Ne mislim da ima nešto loše kod toga što sam se družio sa Mirelom. Ja se izvinjavam i Milici i Mireli. Milica nije bila ozbiljna kada je rekla da se odriče Milice preko novina, to je sve moja krivica – rekao je Bora

– Ona je meni zamijerila što joj nisam rekao. Povrijedilo ju je što sam je slagao – rekla je Bora. Detaljnije pogledajte u nastavku:

Slični članci

Close