NogometSport

“TOGA SE NAJVIŠE BOJIM”: Bajević pred okršaj sa Poljskom otkrio od čeka strahuje

Nogometna reprezentacija BiH odmjerit će snage sa Poljskom sutra navečer u Ligi nacija.

Održana je press konferencija bh. reprezentacije, a večeras su se novinarima obratili selektor Dušan Bajević i golman Ibrahim Šehić.

“Pored toga što smo razočarani što se nismo plasirali u baraž, imamo obavezu da do kraja ovih utakmica u Ligi nacija da odigramo što bolje i damo sve od sebe. Želimo ostati u grupi A u Ligi nacija”, rekao je naš selektor, dodavši:

“Što se tiče Lewandowskog, možda je u ovom momentu jedan od najboljih igrača u Evropi. Sigurno je da će nam zadat problema, bolje je za nass bilo što nije igrao u prvoj utakmici. Pokušat ćemo da odigramo tako da probamo ostvariti pobjedu. Poljska ima iste ambicije kao i mi. Ne volim kišu, toga se najviše bojim”.

Bajević nije želio otkriti sastav u sutrašnjoj utakmici, ali još jednom je poručio da “imamo kvalitet”.

“Dali smo sve od sebe u ove zadnje dvije utakmice. U ovoj sutrašnjoj utakmici možemo odigrati dosta dobro, možemo očekivati dobar rezultat, ali znamo da će to biti dosta teško. BiH ima dobre igrače i ima kvalitet i na to moramo računati, uz sve poštovanje Poljskoj. Moramo izaći na teren i dati sve od sebe, a koji će rezultat na kraju biti, to je nešto drugo”, poručuje selektor Zmajeva.

(SB)

Slični članci

Close