Regija

RAZORNO NEVRIJEME POGODILO HRVATSKU: Vatrogasci nisu mogli stići na sva mjesta da intervenišu (VIDEO)

Kratkotrajno, ali vrlo snažno nevrijeme praćeno obilnom kišom pogodilo je u srijedu poslijepodne riječko područje. U samo desetak minuta pale su velike količine kiše koje su zadale velike probleme Riječanima i vatrogascima koji su imali popriličan broj intervencija.

Intervencije su se krenule redati jedna za drugom, pa su tako vatrogasci bili pozvani na Bulevard gdje je vozačica automobila ostala doslovno blokirana u bujici vode u tunelu, piše Novi list.

Isti izvor javlja i da je u Zametskoj ulici grom udario u dimnjak i srušio ga, a na nekoliko su intervencija izašli zbog poplave. Portparolka PU primorsko-goranske Svemirka Miočić je za Dnevnik.hr izjavila da su vatrogasci izašli na teren i uklonili crijepove koji su prijetili građanima. Ozlijeđenih u udaru groma nema.

Voda je prodrla i u prostor Exporta na Delti, zbog čega će se Export do daljnjeg privremeno zatvoriti za posjetitelje, piše Novi list.

Na ulicama su poiskakali šahtovi, pojedini dijelovi ulica su poplavljeni pa su vozači pozvani na oprez, piše Dnevnik.hr.

Slični članci

Close