Magazin

DISKVALIFIKOVAN ZBOG VODITELJA? Mijatov ŠOKIRAO: Milan Milošević je RAZLOG Filipovog IZBACIVANJA?

Haos!

Filip Mijatov je sinoć nakon višesatnog pokušavanja da pobegne iz rijalitija, diskvalifikovan iz “Zadruge 4”. Kako je diskvalifikovan i prošle sezone, tako je njegov dug dupliran i sada iznosi 100.000 evra.

Mijatov je jasno rekao u lajvu na svom Instagramu da nema šanse da plati toliki dug, jer navodno nije zakonski da bude zatvoren.

Danas se oglasio na Instagramu i rekao da nije pobegao nego da je otišao kod lekara, te da ukoliko produkcija želi, on će se vratiti, a sada je osuo paljbu po voditelju Milanu Miloševiću govoreći da je on upravo razlog njegovog izlaska:

– Odron novinarski koji me najavljuje kao filip Fijatov i govori da će da me protera iz Zadruge. RTV Pink je jako profesionalan, ali ne i pojedinci koji rade tamo. Da li je ovo u redu, napisao je Filip, na videu gde je prikazan Milan Milošević, pa dodao:

– RTV Pink je profesionalna kompanija kojoj ću uvek izaći u susret. Jednostavno sam tražio sastanak sa produkcijom, koji su zaposleni odbili. Milan je jedan od razloga moga izlaska. Nisam mogao protiv svih. Žao mi je samo što materijal koji sam pripremio nije izašao. Izašlo je samo delić koji je trebalo da zakuca Miljanu Kulić – napisao je Mijatov.

(SD)

Slični članci

Close