Lifestyle

U decembru stiže događaj koji astrolozi čekaju 800 godina, težak krah za 3 znaka

Tokom proteklih 200 godina, Velika konjukcija se gotovo uvijek pojavljivala u zemljanim znacima, ali sada, 21. decembra 2020, Jupiter i Saturn će se poravnati u znaku Vodolije. Ovaj događaj je toliko rijedak, da se prethodni put dogodio još u Srednjem vijeku, prije 800 godina, prenosi “Luftika“.

Velika konjukcija označava razgraničavanje epoha ili velikih vremenskih razdoblja u astrologiji.

Energija Vodolije je revolucionarna i unosi pravu pometnju. Fokusira se na zajedničko dobro i zato su mogući pojedinačni lomovi. U ovakvoj konstelaciji, najveću krizu i potrese u svojim svetovima osjetit će Ovan, Bik i Vaga.

BIK
Nervoza postiže vrhunac u ovom mjesecu. Ipak, razmislite i sačuvajte postojeći posao bez obzira što mislite da malo zarađujete. Pokušajte da budete smireni i ljubazni prema poslovnim partnerima i šefovima. Emotivna situacija se dosta iskomplikovala jer ste odlagali probleme pa se svašta nakupilo.

Pojedini Bikovi mogu otkriti nevjerstvo ili se partner distancirao i udaljio od vas. Svakako da iskren razgovor može biti efikasan pa bi trebali razriješiti sve nedoumice. Pojedinim Bikovima se otvaraju neka nova emotivna dešavanja.

Slobodnima predstoji lijepo poznanstvo pa ipak se bolje upoznajte prije ulaska u vezu.

Kada je zdravlje u pitanju, više se odmarajte i idite na masaže koje su za vas ljekovite.

VAGA
Vama su u prvom dijelu mjeseca moguće komplikacije na poslu gdje možete doživjeti stres. Neke greške su se potkrale zbog vašeg suvišnog opuštanja. Potrebno je da se ne nervirate i burno reagujete budite mirni i ne ulazite u konflikte.

Pojedine Vage mogu dobijati novac iz više izvora, pa vam to ne pričinjava problem.

Ovog mjeseca može doći do razlaza u braku ili u vezi ako ste bili nezadovoljni duži period. Iznosite sva svoja nezadovoljstva prema prijateljima i prema partneru pa ko ostane uz vas bit će pravo čudo.

Mnogi konflikti i netolerantnost će biti izraženi. Vi ovaj mjesec birate šta hoćete i kako hoćete a hrabrost je vrlo silovita i agresivna. Slobodne Vage imaju mogućnost za ulazak u vezu sa osobom preko posla ili poznanstvo na rekreaciji.

Kada je zdravlje u pitanju, čuvajte kožu moguće su alergijske reakcije.

OVAN
Mnogi Ovnovi bi mogli biti na gubitku pa se savjetuje da izmirite vaše dugove. Ovaj mjesec se ne preporučuje da započinjete ništa novo u poslu. Vaš vladar Mars će biti negativno aspektovan sa Plutonom pa se ne preporučuje da radite neke stvari na silu i agresivno. Budite strpljivi da se stvar slože. Emotivno mogu se dešavati velike odluke kod zauzetih Ovnova.

Može nastupiti kriza i nerazumijevanje od strane partnera. Pojedini problemi nastaju zbog djece dok pojedini zbog novca. Imate podršku od prijatelja i roditelja.

Možda bi vam prijalo i bilo efikasno da sami razmislite bez saveta drugih osoba. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju zrelu osobu pa ne odlučujte ishitreno već se dublje upoznajte.

Kada je zdravlje u pitanju, sve je u najboljem redu ipak budite aktivni i trenirajte.

Slični članci

Close