Lifestyle

TRI NAČINA DA PRIVUČETE NOVAC, DOBRU ENERGIJU I PRAVE LJUDE U SVOJ ŽIVOT: Evo kada će vam Univerzum donijeti sreću

Otvorite vrata energiji obilja – tri stvari koje Univerzum očekuje od nas da uradimo..

Ljudska bića su satakana od energije, sve što radimo, želimo, govorimo – sve je to djelo naše energije. Kada ova pozitivna energija teče neometano kroz naše biće i naš dom, mi smo sretni i ispunjeni. Ali, kada je energija mračna, depresivna i destruktivna, važno je da nađete uzrok problema i da je očistite.

Svakodnevno treba da se bavite čišćenjem energije, jer loša energija vas sabotira da razmišljate pozitivno, ostvarite uspjeh, a blokira vaš put obilja i ograničava vaše potencijale. Postoji tri dobra načina da pročistite svoj i energiju u vašem domu:

Odbacite stvari koje vam više ne koriste
Blokiran prostor u vašem domu sa stvarima koje nemaju svrhu ili vas podsjećaju na nešto negativno, remete protok dobre energije. Zato je važno da, iz sezone u sezonu, napravite bolji raspored u svom domu i rješite se stvari koje vam samo zauzimaju mjesto na polici.

To se isto odnosi i na misli i emocije. Priznajte sebi koje ste emocije potisnuli, izgovorite naglas ono što vas boli i muči, a zatim mu zauvjek recite ZBOGOM. negativne emocije koje dolaze zbog loših iskustava iz prošlosti su toksične po vašu energiju.

Čišćenje za energiju obilja
Ako je vaš novčanik zatrpan računima, kreditnim karticama i vizit kartama, onda u njemu nema mjesta za novac. Kako biste otvorili vrata energiji obilja, važno je da očistite svoj novčanik i svoj način razmišljanja.

Iz novčanika izbacite sve papire i nepotrebne stvari, a iz svojih misli uvjerenja da niste dovoljno sposobni da zaradite veliki novac ili da vam bolje finansije jednostavno nisu suđene. Posmatrajte sebe kao magnet za obilje, samo tako ćete to i postati.

Odnosi – veliko čišćenje
Ovo čišćenje energije je najteže, ali i najkorisnije. Vrijeme je da iz svog života izbacite ljude koji su toksični. Prijatelje, članove porodice ili ljubavnike koji vas stalno kritikuju, ponižavaju, čine da se osjećate loše i crpe vam energiju.

Postanite osoba koja brine o sebi i otpustite ih. Ako želite najbolje za sebe, osvjestite da zaslužujete da budete okruženi pozitivnim i dobrim ljudima. Uz sebe držite osobe koje vas podržavaju, znaju da vas saslušaju i šire pozitivnu energiju. Univerzum je uvijek spreman da vam pošalje dobre vibracije, ali da li ste vi spremni da ih primite?

Slični članci

Close