Lifestyle

SEDMIČNI HOROSKOP 02.11.-08.11.2020.

Sedmični horoskop 02.11.-08.11.2020 godine

OVAN

Početak Novembra postaje romantičan kad Venera u utorak uđe u Vagu. Planeta ljubavi i novca biće u Vašem partnerskom sektoru sledećih nekoliko sedmica, tako da ćete imati društvo onda kad budete prisiljeni raditi sa drugima. Bez obzira znači li to vezu, saradnju ili samo učenje vrijednosti timskog rada, znati kako napraviti kompromis sada je ključ sreće.

U subotu vodi Vas ka emocionalnom toboganu koji bi Vas mogao malo uplašiti. Odakle dolaze te emocije? Duhovi? Vampiri? Uklete kuće? Krivite puni mjesec u Biku, Plavi Mjesec, za ove emocije. Ne zanemarujte ova osjećanja. Pokušavaju Vam nešto reći. Uzmite noć samo za sebe da biste shvatili i razumjeli šta Vas proganja.

Ima još iznenađenja dok se Sunce suprotstavlja Uranu. Ne brinite. To je iznenađenje koje će Vam podići raspoloženje. Uživajte!

KARIJERA: Možda ćete se ove sedmice osjećati posebno emocionalno. Moglo bi doći do određenih frustracija ako Vam je ograničena sloboda kretanja. Ove sedmice mogu biti zahtjevniji, ozbiljniji i detaljnije organizovani zadaci na poslu. Može osjetiti pozitivnu energiju ukoliko potražite kompromis i zadržite smisao za humor.

Budite oprezni pri prekomjernom zalaganju dragocjenog vremena ili resursa, posebno u potrazi za velikim snovima. Konzervativni pristup je najbolji. Kraj nedelje je odlično vrijeme za potpisivanje ugovora ili traženje novog ili boljeg posla.

ZDRAVLJE: Vaša zdravstvena zona je u kolapsu, što sugeriše da radite sve možete da biste ostali zdravi. Pravo je vrijeme da se izvučete iz kolotečine. Ako ste svaki dan radili isti trening ili vježbu, vrijeme je da to promijenite. Koja je Vaša strast? Ako je to ples ili tenis, isprobajte ih. Lakše ćete ostati u formi.

BIK

Vaša sedmica počinje produktivno kada Venera u utorak uđe u Vagu. Venera prelazi u Vaš sektor rutine, čineći Vas nestrpljivim da započnete sve svoje strastvene projekte, poput redizajniranja dnevne sobe, balansiranje čekovne knjižice i milion drugih stvari koje su na na listi Vaših obaveza. Međutim, ne zaboravite da je i Vaga znak ravnoteže, pa iskoristite i to u Vašu korist.

Pun Mjesec je u Vašem znaku na Noć vještica, podstičući Vas da priuštite sebi neki vid zabave, bilo da ste mislili da zasljepljujete druge svojim kostimom ili ćete pak ostati gledati horor filmove i jesti slatkiše.

U subotu Sunce se tog dana suprotstavlja Uranu, stvarajući neočekivani zaokret u Vašem ljubavnom životu. Iako se ovo na površini može činiti kao dobra stvar, iza toga se krije nešto. Ostanite pribrani i svjesni situacije.

KARIJERA: Očekujte da ćete ove sedmice pronaći podršku za svoje ambicije. Umrežavanje i socijalni kontakti mogu donijeti važne resurse tokom prve polovine sedmice. Ne ustručavajte se tražiti ono što Vam treba.

Ovo je odlična sedmica za donošenje odluka i postavljanje specifičnih ciljeva koji će podržati Vaš dugoročni uspjeh. Odvojite dodatno vrijeme da pažljivo pregledate detalje bilo kog plana ili projekta. Ako tražite novi ili bolji posao, u petak imate priliku vidjeti kako blistate na intervjuima.

ZDRAVLJE: Trenutno procjenjujete svoje zdravlje i radujete se boljim vremenima. Kosmos Vas ohrabruje da napravite retrospektivu Vašeg napredka i postavite ciljeve za mjesece koji slijede. Imate puno nervozne energije za sagorijevanje, pa bi Vam pomoglo da je usmjerite u svakodnevni trening koji Vas opušta i drži Vas u formi.

BLIZANCI

Cijela sedmica je čarobna! Pogotovo u utorak kada Venera napusti Djevicu zbog romantične i šarmantne Vage. Venera će biti u Vašem sektoru zadovoljstva nekoliko sedmica, podstičući kreativne projekte, ljubavne veze i djela samoizražavanja.

Međutim, iako ćete možda uživati u započinjanju ovih novih avantura, ipak ćete ih u jednom trenutku morati završiti. Ako obećate da ćete nekome pomoći u uređenju kuće ili se obvežete da ćete započeti novu vezu, budite sigurni da imate planove da to uspije. Ne dajite obećanja koja ne namjeravate održati.

U subotu imate priliku da napravite pravu čaroliju tokom Punog Mjeseca – Plavog Mjeseca u Biku. Vizualizujte želje duboko u svom srcu i one će se sigurno manifestovati i u stvarnosti. Bacite čaroliju i nadajte se najboljem.

KARIJERA: Očekujte da ćete ove sedmice uživati u podršci i pozitivnom doprinosu kolega ili kupaca. Možda ste puni sjajnih snova koji podržavaju dobro svih vas. Svako trošenje novca treba pažljivo razmotriti.

Obavezno vodite finansijski plan nekoga ko je konzervativniji i orijentisan na detalje. Ukoliko ste u prilici, ovo je sjajno vrijeme za kratak odmor ili putovanje vezano za izgradnju posla. Petak je sjajan dan za svako otvaranje, dogovor ili traženje posla.

ZDRAVLJE: Kosmos će donijeti puno emocija. Ako ste već svjesni svojih osjećanja i naučili ste kako se nositi sa njima, ovaj Vas period neće previše pogađati. Ako ste pokušavali suzbiti određene probleme, na kraju ćete možda pretjerati u pokušaju da zadržite kontrolu nad svim onim što prijeti da izađe na vidjelo.

RAK

Pred nama je sedmica trikova, poslastica i nekoliko čudnih osjećaja. Sve počinje kada Venera u utorak uđe u Vagu. Venera će biti u Vašem porodičnom sektoru nekoliko sedmica, stavljajući novi fokus na Vaš kućni život i Vašu unutrašnjost. Možda ćete se neko vrijeme osjećati pomalo neodlučno i odsutno, ali to će biti i vrijeme otkrića. Polako. Sve ćete uspjeti.

Subota je dobro vrijeme sa Punim Mjesecom u Biku, drugim punim mjesecom ovog mjeseca, poznatim i kao Plavi Mjesec. Sa svojim prijateljima planirajte najluđu noć punu zabave, čak i ako Vaš partner jednostavno visi na Vašem kauču, jede slatkiše i gleda svoj omiljeni film.

Takođe u subotu Sunce u Škorpiji suprotstavlja se Uranu u Biku, dajući Vam posljednji zaokret. Srećom, ovo će biti više se-ksi nego sablasno. Čeka Vas sjajna noć.

KARIJERA: Energija početkom ove sedmice može biti izazovna. Možda ćete trebati pregledati zadatke ili zaći u dublju komunikaciju sa drugima kako biste bili sigurni da se svi slažu i da se obaveze mogu ispuniti.

Zapamtite da je bolje ostati u bliskom kontaktu zbog bilo kakvog kašnjenja ili kvara, nego pretvarati se da će problem jednostavno nestati. Obratite pažnju na svoju odjeću i napravite što profesionalniju ličnu prezentaciju. Petak je odličan dan za traženje novog ili boljeg posla.

ZDRAVLJE: Pomaže Vam odmoriti Vaš um riskirajući da osjetite svoje tijelo. Možda imate tendenciju da trošite previše vremena čitajući i razmišljajući o svom zdravstvenom stanju, umjesto da zapravo radite bilo što po tom pitanju. Učinite sebi uslugu i krenite sa fizičkim aktivnostima. To će Vas smiriti i pružiti Vam sjajan osjećaj.

LAV

Venera ulazi u Vagu u utorak, podstičući partnerstvo i na romantičnom i na finansijskom planu. Venera će biti u Vašoj kući komunikacije nekoliko sedmica, tako da je ovo savršeno vrijeme da nekoga pozovete, postanete otvoreni ili jednostavno jasno kažete nekome kako se osjećate. Ako želite započeti posao sa nekim drugim, vrijeme je za postizanje dogovora.

Ovaj mjesec poznat je i kao Plavi Mjesec. Možda ste spremni napraviti pravu zabavu, ali nešto Vas sputava. Mogu li se duhovi prošlih slomljenih srca ili lošeg ponašanja dići iz groba? Iako Vam to može uništiti zabavu, pokušajte doći do korijena svojih emocionalnih problema ili će Vas proganjati ostatak godine.

KARIJERA: Ove sedmice možete osjetiti određenu frustraciju jer bi sve moglo potrajati ili biti više posla nego što se očekivalo. Svejedno, Vaši odnosi sa pretpostavljenima i saradnicima vjerojatno će biti korisni. Možda ćete se osjećati više društveno nego produktivno.

Izazovi sa kojima se suočavate pomoći će Vam razjasniti Vaš stav i možda neće biti toliko negativni kao što ste zapravo zamislili. Četvrtak je odličan dan za svaki novi početak, uključujući pronalazak posla ili poboljšanje Vaše trenutne situacije.

ZDRAVLJE: Kosmos može uticati na Vaše zdravlje i opštu dobrobit. Ako postanete emotivni, ne plašite se. Ne suzdržavajte se od ispoljavanja emocija. Ako to zadržite za sebe, oslabiće Vam nivo energije i to može izazvati napetost i probavne poremećaje.

Izađite i vježbajte na način koji Vama najviše odgovara. Fizička aktivnost će Vam pomoći da odagnate mračne emocije. Ubrzo ćete se osjećati puno živahnije.

DJEVICA

Imajte to na umu u utorak kada Venera postavi Vaš znak za Vagu. To bi Vam moglo stvoriti neke manje zastoje jer gubite energiju po pitanju ljubavi, ali nemojte se obeshrabriti. Ovi zastoji su mali, a do sledeće sedmice ih se više nećete ni sjećati. Opustite se.

U subotu biste mogli biti uzbuđeni, pravi strah nastaje kad se Sunce u Škorpiji suprotstavi Uranu u Biku stvarajući neku neočekivanu porodičnu dramu. Biće Vam ovo malo stresniji dio. Dok pokušavate usrećiti sve, uzmite u obzir i svoju sreću.

Takođe u Punom mjesecu u Biku, drugi puni mjesec po redu, koji se naziva i Plavi Mjesec. To Vam daje priliku da se opustite. Ne zaboravite paziti na sebe dok uživate.

KARIJERA: Ovo je moćna sedmica za lagan i konstantan napredak. Vaša pouzdanost i praktični savjeti čine Vas važnim dijelom svakog ambicioznog timskog napora. Energija takođe podržava poduzetničke napore, posebno ako tražite nove klijente ili partnere.

Finansijski detalji i popunjavanje potrebnih papira trebali bi imati glavni prioritet sredinom sedmice. Sredina sedmice do petka je posebno dobra za prijavljivanje na posao, potpisivanje ugovora ili postavljanje određenih ciljeva. Lični intervjui su najbolji jer zračite kompetentnošću i šarmom.

ZDRAVLJE: Vaši snovi mogu Vam dati puno smjernica u vezi sa Vašim zdravstvenim stanjem. Pomoći će Vam vođenje dnevnika snova i svakodnevno pozivanje na njega. Analizirajući svoje snove, možete odrediti zdravstvene probleme koji su možda još uvijek uspavani i početi raditi na njihovom iskorjenjivanju prije nego što postanu glavni problemi. To je jako dobra disciplina.

VAGA

U utorak, Vaša vladarica Venera ulazi u Vaš znak, pružajući Vam prirodni poticaj u ljubavi, novca i pravde u sljedećih nekoliko sedmica. Okrećete glavu kuda god idete, pa nemojte se iznenaditi ako pokupite neke nove simpatije. Međutim, nije Vam potrebna sva ova drama. Svjesni ste da izgledate dobro!

U subotu ćete dobiti još jedno uznemirujuće iznenađenje kada se Sunce u Škorpiji suprotstavi Uranu u Biku, čineći Vaš ljubavni život naizgled poput horor priče. Budite oprezni jer će Vas Vaše prošle greške probuditi iz mrtvih i progoniti Vas.

Srećom, pun mjesec u subotu je u Biku, pokazujući Vam načine kako se pobrinuti za svoje potrebe. Pod uticajem Plavog Pjeseca i Vašim svjetski poznatim šarmom, možda ćete ipak imati sjajnu noć.

KARIJERA: Ove sedmice možete se osjećati nemirno i rastreseno. Želja da proširite svoje vidike i slijedite svoje snove može se sukobiti sa potrebom da budete odgovorni i držite se ustaljenih rutina. Neobavezni razgovori mogu promijeniti Vašu perspektivu.

Očekujte neka kašnjenja u najbolje postavljenim planovima sredinom nedelje. Izbjegavajte širenje tračeva na radnom mjestu. Vjerovatno će se dešavati neke igre moći koje biste trebali izbjeći. Petak je odličan dan za svaki novi početak.

ZDRAVLJE: Problemi sa zdravljem nastavljaju se povremeno, ali čini se da u cjelini djelujete na ovom području. Još uvijek postoji ravnoteža za postizanje. Ako postoje problemi koje morate riješiti, riješite ih. Ovo će smanjiti napetost koju osjećate. Ne radite ništa na brzinu, jer nestrpljenje može prouzrokovati manju nesreću.

ŠKORPIJA

Nedelja započinje sablasnom situacijom koja uključuje donošenje odluka. Venera ulazi u Vagu u utorak, čineći Vas vrlo neodlučnim u svemu, od glavnih životnih izbora do slatkiša koje želite kupiti. Pokušajte da ne pretjerujete, Škorpije.

Ovo je najčarobnije doba godine. Ono što ga čini još posebnijim (i sablasnijim) je što je Pun Mjesec u Biku, drugi pun Mjesec ovog mjeseca, poznatiji i kao Plavi Mjesec. On je u Vašem sektoru partnerstva, pa bi bilo dobro da se uveče prošetate sa svojim partnerom ukoliko možete.

Ipak, budite oprezni. U subotu spremite poslastice i trikove dok se Sunce u Vašem znaku iste noći suprotstavlja Uranu u Biku. Neko Vama blizak nije ono za šta se predstavlja. Ne morate ih raskrinkati, ali ostanite u pripravnosti.

KARIJERA: Ovo je visokoenergetsko vrijeme kada će Vaše diplomatske vještine trebati biti oštre kako bi se izbjegli sukobi. Ali ako radite na tome da izgradite tim ili udovoljite svojim kupcima, možete stvoriti situacije koje će imati dugoročne koristi.

Ovo je odlično vrijeme za razgovor sa pretpostavljenima ili traženje savjeta stručnjaka. Kolege će cijeniti Vaš smisao za organizaciju. Ukoliko tražite bolju poziciju, kraj sedmice je sjajan period za potragu.

ZDRAVLJE: Postoje trenuci kada se isplati odvojiti vrijeme od zauzetog rasporeda i odmoriti se. Ne morate stalno raditi punim gasom. Možete odlučiti da neko vrijeme odvojite za sebe. Vrijeme je da se učini upravo to. Za otprilike semicu dana napunićete se pozitivnom energijom i bićete spremni za sve. Ne budite prestrogi prema sebi.

STRIJELAC

Nedelja započinje sa nekoliko sukoba dok Venera ulazi u Vagu u utorak. Neko iz Vaše grupe prijatelja ili kolega ne igra se pošteno, što svima otežava stvari. Niko ne voli lažljivce. Upotrijebite Vaginu diplomatsku energiju da zadržite mir, ali ne dopustite drugima da Vam hodaju po glavi kako bi dobili ono što žele.

Kao dodatna sablasna poslastica dolazi nam još jedan Pun Mjesec, poznatiji kao Plavi Mjesec. Ovaj put je u Biku, što atmosferu čini prilično hladnom. Međutim, postoji puno prilika da uđete u malo nestašluka. Ukoliko želite, naravno.

U subotu Sunce u Škorpiji suprotstavlja se Uranu u Biku, stvarajući neočekivanu priliku da steknete nešto za čim ste žudili. Bacite čaroliju i krenite u akciju! Ishod bi Vas mogao iznenaditi. Nažalost, ovakva sjajan dan se dogodi samo jednom tokom godine.

KARIJERA: Osjećate se posebno optimistično. To može imati snažan učinak na kolege. Razmislite o tome da ponesete neku ukusnu poslasticu ili cvijeće kako biste ojačali kancelarijsku energiju.

Sredina sedmice je moćno vrijeme za prijavljivanje za posao ili započinjanje bilo kog novog projekta. Kreativni i vizionarski ljudi i ideje čine ovo sjajno vrijeme za mozganje ili razvijanje planova koji uključuju razmišljanje izvan okvira.

ZDRAVLJE: Ogorčenost, gorčina, ljubomora i sve druge mračne emocije drže Vas zaključanima u stanju napetosti i straha. Što više radite na njihovom puštanju, to možete biti srećniji i zdraviji.

Pridružite se prijateljima koji se zalažu za održavanje zdrave kondicije. Oni će Vas podsticati da ostanete u fizičkoj i emocionalnoj formi. Svakodnevne vježbe pomoći će Vam da i Vi budete na vrhu svog rasporeda.

JARAC

Nastavite biti fokusirani na svoje ambicije u karijeri, Jarče. U utorak Venera napušta Djevicu i ulazi u diplomatske Vage. Venera će biti u Vašem sektoru karijere narednih nekoliko sedmica, zbog čega ćete se zaljubiti u posao. Nastavite ulijevati svoju energiju u svoje ambicije i vidjećete plodove svog truda.

Međutim, još uvijek ima dovoljno vremena za igru usred čitavog tog posla. Ne zaboravite za subotu koja je u Biku napravljena ekstra čarobnom sa uticajem Punog Mjeseca . To je drugi puni mjesec, poznatiji i kao Plavi Mjesec. Ostavite posao po strani na samo jednu noć i uživajte. Jedite kandirane jabuke i zabavljajte se!

Takođe, Sunce u Škorpiji suprotstavlja se Uranu u Biku baš u subotu, stvarajući neke preokrete kada su u pitanju zadovoljstvo i prijateljstvo. Ako možete, iznenadite prijatelja sa nekoliko trikova!

KARIJERA: Energija ove sedmice zahtijeva pažnju na bilo koji nedovršeni plan ilizadatak. Povremeno neočekivano kašnjenje ili mehanički kvar mogu biti stresni. Budite strpljivi sa svime što nije u skladu sa Vašim standardima.

Srijeda i četvrtak su sjajni dani za pregled proračuna i organizovanje ambicioznih ciljeva. Rad koji ima umjetničku ili socijalnu komponentu biće posebno istaknut ovom energijom. Ako i dalje tražite posao, petak je vrlo povoljan dan za razgovor o tome.

ZDRAVLJE: Kosmos će donijeti puno snažnih emocija koje bi mogle uništiti Vašu energiju. Pokušajte redovno vježbati kako biste ostali fokusirani i prizemljeni. Ne okrećite se lenjosti kao načinu zaobilaženja neophodne aktivnosti i rješavanja problema i izazova. Učinite nešto i osjećatćete se manje napeto i više pod kontrolom.

VODOLIJA

Vjerovatno ste jedan od najzagonetnijih znakova u horoskopu. Ni Vaši najbolji prijatelji Vas vjerojatno ne mogu opisati. Međutim, iako volite ideju da budete podalje i tajanstveni, vrijeme je da odustanete od toga kad Venera u utorak uđe u Vagu.

Subota postaje ekstra čarobna sa Punim Mjesecom u Biku, drugim punim mjesecom u ovom mjesecu, poznatim i kao Plavi Mjesec. Pun Mjesec je tog dana u Vašem porodičnom sektoru, ohrabrujući Vas da provedete divan dan sa svojim voljenima, ako možete, i upustite se u sve vrste nestašluka koje ovaj dan donosi sa sobom!

Sunce u Škorpiji suprotstavlja se Uranu u Biku, dajući Vam posljednji zaokret prije kraja mjeseca. Nemojte se previše uplašiti!

KARIJERA: Očekujte da ćete ove sedmice imati posla sa raznim ljudima. Vjerovatno ćete naići na sile koje blokiraju ili barem osporavaju Vaše planove. Možda postoje neki uspostavljeni sistemi ili modeli koje treba preispitati.

Sredina sedmice je povoljna za putovanja, marketing i dogovaranje o dodatnom obrazovanju ili karijeri. Ako još uvijek tražite novi ili bolji posao, kosmička energija u petak moćan je dan za promjenu.

ZDRAVLJE: Zdravlje Vam postaje bolje kada odbijete brinuti ni o čemu, posebno o finansijskim poslovima. Učinite sve što možete da smanjite pritisak, jer anksioznost uzrokuje napetost mišića, kao i probavne probleme. Količina pritiska na sebe može doprinijeti bilo kojim simptomima. Ne dopustite da se ovo nastavi ako želite napredovati na svim nivoima.

RIBE

Sedmica započinje nekim planetarnim kretanjem dok Venera u utorak ulazi u skladne Vage, podsjećajući Vas da je ravnoteža ključna kada su u pitanju sve Vaše veze. Ako previše sebe poklonite svojim voljenima, šta Vama preostaje? Sledećih nekoliko sedmica ne zaboravite vježbati ljubav prema sebi i brigu o sebi. U redu je povući se u sebe kako biste se napunili pozitivnom energijom.

Počinje najčarobnije doba godine! A za dodatni očaravajući dodir tu je Pun Mjesec, drugi Pun Mjesec ovog mjeseca, poznatiji i kao Plavi Mjesec. Pun mjesec je u Biku i Vašem sektoru komunikacije, podstičući Vas da naučite nešto novo.

Ipak, budite oprezni. U subotu Sunce u Škorpiji suprotstavlja se Uranu u Biku, stvarajući neugodno iznenađenje koje bi moglo ubiti Vaše raspoloženje. Ostanite na oprezu, Ribe. Neko Vas možda pokušava prevariti.

KARIJERA: Energija ove sedmice prilično je jaka za stabilan napredak koji podržava timske napore. Sve što ima veze sa novcem, uključujući budžete, osiguranje, dugovanja ili potraživanja, možda će trebati pažljiv pregled.

Ako radite samostalno, potražite savjet stručnjaka sredinom sedmice za najbolje rezultate. Ovo je pozitivno vrijeme za donošenje upravljačkih odluka. Možete očekivati od nadređenih da cijene Vaše razumne ideje. Petak je odličan dan za prijavljivanje na posao ili bilo koji drugi novi početak.

ZDRAVLJE: Iako imate puno više energije nego inače, koristite je pametno. Aspekti sugerišu da možda trošite dio te energije bojeći se najgoreg, a očekujući najbolje. Prekinite ovu mrtvu tačku fokusirajući se na vježbanje svaki dan. Ukloniće naglasak sa problema bez previše razmišljanja.

Tagovi

Slični članci

Close