Lifestyle

PODSVIJEST OTKRIVA LIJEPU BUDUĆNOST: OVI SNOVI NAJAVLJUJU DA ĆETE SE USKORO VJENČATI!

U ljudskoj je prirodi da pokušavamo objasniti život i stalno tražimo tajne znakove koji ukazuju na neke buduće događaje. Upravo zato mnogi ljudi čvrsto vjeruju u simboliku snova i njihovu moć.

Od nagoveštaja sreće, tuge, nedaća ili poslovnih uspjeha, svaki san može otkriti mnogo toga, pa čak i kada je vreme za udaju. Prema vjerovanjima, postoji nekoliko snova koji su siguran znak da vjenčanje “kuca na vrata”.

1. Gradnja zida
Zid je simbol ograničenja i prepreka, ali to ne važi i za snove. Tako snovi o preskakanju zida znače da ćeš uspješno preskočiti sve prepreke koje se nalaze na putu, snovi u kojima rušiš zid označavaju uništavanje tih prepreka, dok snovi u kojima vidiš ostatke zida znače da je pred tobom pozitivno životno razdoblje.

Ako u svojim snovima gradiš novi zid, pripremi se za udaju! Naime, gradnja zida u snovima predznak je skorašnje svadbe

2. Zeleni vijenac
Videti vijenac u snu znači da ćeš uspješno izbjegavati sve brige i probleme. Zlatni vijenac predznak je dugog i sretnog života, crveni vijenac označava vjernu ljubav, dok zeleni vijenac označava da ćeš se uskoro udati.

Ali, postoje i vijenci koje nije dobro vidjeti u snu. Riječ je o onim cvijetnim i napravljenim od granja koji predstavljaju brige u ljubavi i označavaju opasnost. Nadamo se da njih nećeš vidjeti u svojim snovima.

3. Drvo trešnje
Ako se ovo ukusno voće našlo u tvojim snovima, prava si sretnica. Naime, trešnje u snu označavaju da ćeš uskoro upoznati osobu koja će te oduševiti na prvi pogled. Ako u svom snu bereš trešnje, to označava uzbudljivu avanturu, a ako ih jedeš, pred tobom je povoljno zdravstveno razdoblje.

Ako se želiš uskoro udati, nadamo se da će se u tvojim snovima naći drvo trešnje jer ono označava upravo to – skorašnju udaju. Još ako je to drvo u cvatu, predviđa ti se radostan bračni život.

4. Jahanje ždrijebeta

Ždrijebe u snovima označava ispunjenje najvećih životnih želja. Ako je među njima i ona da se uskoro udaš, u svom snu bi morala da ga jašeš. Jahanje ždrijebeta predstavlja brzu odluku o ulasku u bračni život sa kojom bi mogla iznenaditi sve svoje bližnje.

Kupovina ždrijebeta ukazuje na ostvarenje planova, poklanjanje implicira na to da ćeš nekoga obradovati, a prodaja da radiš posao koji voliš. Ali nije sve tako ružičasto. Ako ti neko u snovima ukrade ždrebe, mogla bi se nekoga iznevjeriti, a ako ga u snu dobiješ na poklon, predviđa ti se neprijatno iznenađenje.

Slični članci

Close