Lifestyle

OVIH PET HOROSKOPSKIH ZNAKOVA ĆE TOKOM ZIME IMATI SREĆE U LJUBAVI: Nećete biti raspoloženi za igre, flert ili varanje!

Ako ste u vezi i osjećate da vam nedostaje intimnost ili ste slobodni i tražite pravu ljubav bez manipulacija, laži i igara, provjerite da li se vaš horoskopski znak nalazi na ovoj listi.

VODOLIJA: Nećete biti raspoloženi za igre, kratke avanture, flert ili varanje. U posljednjih nekoliko godina naučili ste da poštujete sopstvene želje i potrebe.

Takođe razumijete kako da kontrolišete samo ono što je u vašoj moći i da ne brinete o drugima. Sada ste svjesni svojih potreba i otvoreno ćete zakoračiti ka istinskoj ljubavi, posebno u januaru.

STRIJELAC: Iskustva koja ćete imati ove zime pripremiće vas za velike promjene na sek*ualnom i ljubavnom polju. Obratite pažnju na sve stvari zbog kojih se osjećate nesigurno, paranoično i nestabilno, kao i na stvari koje čine upravo suprotno. Kad dostignete ovu jasnoću, znaćete u kom pravcu treba da usmjerite svoju ljubavnu strijelicu.

BIK: Tokom januara i februara 2021. godine, snaga će igrati ključnu ulogu u vašem ljubavnom životu. Ljudi koje upoznate podstaknuće vas da rastete i pokazati vam kako da maksimalno iskoristite svoje kreativne resurse.

Ovo će biti sjajno vrijeme da vidite koliko možete proširiti svoje srce. Što više vremena potrošite na stvari koje vam pomažu da rastete i razvijate se, vaše srce će biti srectnije ove zime.

LAV: Šta zapravo želite? Nije vrijeme da nastavite da ulažete u veze iz kojih ne učite ništa, ali takođe nije vrijeme da dozvolite da vas ego savlada. Snažni ste i ponosni, ali sada je vrijeme da se rješite negativnosti i otvorite srce pravim vrijednostima u ljubavi.

RAK: Kako se 2020. godina otvorila punim mjesecom u vašem horoskopskom znaku, obilježila su je neočekivana putovanja duboko u vaše srce i dušu.

To će se nastaviti početkom sljedeće godine. Vaša intuicija će biti vrlo jaka na polju romantike i zato ćete razviti odnose koji će pozitivno uticati na vaše samopouzdanje. Jasno navedite svoje potrebe i vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret, piše haberpazar.

Slični članci

Close