Lifestyle

OVAN ĆE TE PREVARITI sa zavodnicom, Blizanac sa bilo kim: Ali Škorpija je pravo iznenađenje

Zvijezde ne govore da će te prevariti, ali vrlo dobro znaju kakvu djevojku će odabrati ako se to desi.

OVAN

Ako vaš s***ualni život postane rutina, prevariće te sa djevojkom koja jednostavno voli zabavu u krevetu i ne interesuju je osjećanja. Ovan voli avanturu i ako je djevojka zainteresovana samo za svoje zadovoljstvo i ne zamara se moralnim aspektima – biće u iskušenju da joj udovolji.

BIK

Bikovima je veoma važno da se osjećaju bezbjedno, a ako to ne osjećaju, sigurnost će potražiti na nekom drugom mjestu. Djevojka sa kojom bi mogao da te prevari neće biti očigledna i upadati u oči, ali činiće da se osjeća kao bog s***a.

BLIZANCI

Blizanci žele da probaju sve barem jednom, a to ponekada može da uključi i ljude. Ako vas prevari, to će učiniti sa bilo kojom djevojkom. Oni nemaju određeni tip, vole sve djevojke.

RAK

Rakovima je veoma teško da varaju, ali ako to učine, onda će u pitanju biti djevojka koja će mu pružiti rame za utjehu. Možda te čak neće ni prevariti fizički, već samo emotivno jer Rakovi moraju da osjete sve svoje emocije.

LAV

Lavovi su odlični u razdvajanju ljubavi i s***a. Zato, ako se odluče na prevaru, to će biti sa djevojkom koja nema nikakvih problema sa čisto s***ualnom vezom. Lav neće imati problema da te prevari i vjerovatno će biti iznenađen ako te to povrijedi jer je za njega to samo s**s.

DJEVICA

Djevice su serijski monogamisti i zaista je potrebno da bukvalno budu gurnuti sa ivice kako bi nekoga prevarili. Ako ipak dođe do toga, izabraće djevojku koja im povećava ego i čini da se osjete cijenjeno. Ona neće biti najljepša djevojka na svijetu, ali biće atraktivna i nevjerovatno briljantna.

VAGA

Da, Vage mogu da budu nevjerne. Toliko vole da udovoljavaju ljudima da ponekada ne mogu da procijene da je nešto što rade loše. Njima najviše odgovara otvorena veza jer vole svog partnera, ali vole i da šire svoju gotivnost na druge. Privući će ga djevojka koja je šarmantna i zabavna – baš kao i on.

ŠKORPIJA

I dok je ovaj znak izuzetno s***ualan, Škorpije su veoma monogamne. Ako nisi podjednako s***ualna kao i on, to bi mogao da bude problem. Škorpija neće varati, već će samo završiti vezu. A to će učiniti zbog djevojke koja ima veliki s***ualni apetit.

STRIJELAC

Zaista je potrebno puno toga kako bi se Strijelac posvetio samo jednoj osobi i zbog toga ima pregršt ljubavnih avantura pre nego što se skrasi. Ali postoji i jedan problem, njegova ljubav prema spontanom. Ako naleti na djevojku u pravom trenutku, i ona je raspoložena za avanturu, prevariće te.

JARAC

Od svih znakova, imate najmanje šanse da vas prevari Jarac. Ipak, ako vi prevarite njega, može to učiniti iz osvete. I to će vjerovatno uraditi sa djevojkom koja mu je čista suprotnost – vickasta i zabavna.

VODOLIJA

Iako će ti dati puno prostora bez ikakve ljubomore, ako ga prevariš, neće imati problem da uradi isto. Vodolije su jedinstvene i netipične i vjerovatno će to učiniti sa djevojkom koja je posebna i drugačija od svih ostalih.

RIBE

Ribe ne žele da varaju, ali ako osjećaju da nisi potpuno zadovoljna njime, otići će djevojci koja će mu stalno govoriti koliko je nevjerovatan. Najvjerovatnije će izabrati djevojku koja voli umjetnost i vodi pun život i čini da se osjeća važno i poželjno.

Slični članci

Close