Lifestyle

MOMCI, ZABORAVITE NA HUMOR I DOBROTU: Žene su otkrile tri stvari koje ih stvarno PALE na MUŠKARCU

Kada pričamo o odijevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odijeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana

Nedavno smo istraživali šta je to što muškarci prvo primjete na ženama koje im se sviđaju, a sada otkrivamo šta je to što prvo žene primete na muškarcima. Istraživanja su pokazala da kada je riječ o karakternim osobinama, ženama je kod muškaraca najprivlačniji njihov smisao za humor, dobrota kao i sposobnost udvaranja.

Govorimo li o fizičkim osobinama, većina žena “pašćće” na mišiće. Upravo mišićavi muškarci imali su više s***ualnih partnerki, a mišići su ujedno i indikator gena koji povećavaju šanse za uspješnu reprodukciju.

Takođe, istraživanje sprovedeno u Australiji pokazalo je kako su ženama privlačniji muškarci koji imaju umjereno gustu bradu jer se ona povezuje s muževnošću, dominantnošću i agresivnošću.

Kada pričamo o odijevanju, žene su sklonije muškarcima koji nose odijeću crvene boje jer je ona simbol statusa još od starih Rimljana. Žene privlače i muškarci s izraženom vilicom i dubokim glasom.

Slični članci

Close