Lifestyle

ISPOVIJEST DJEVOJKE KOJA JE ŠOKIRALA SVE: Majka njenog momka joj je kupila VJENČANICU, a oni ni ne PLANIRAJU VJENČANJE

U jednoj objavi na Reddit-u 29-godišnja djevojka otkrila je šokantnu priču. Naime, ona i njen partner žive zajedno, ali još uvijek nisu vjereni. Ipak, očigledno je da bi majka njenog momka htjela da ih natjera da se što prije vjenčaju.

Mladu djevojku je nedavno posjetila majka njenog dečka, a kao poklon joj je donela nešto veoma neobično – vjenčanicu. Iako možda zvuči kao lijep poklon, djevojka je bila u šoku iz prostog razloga što ona i njen partner uopšte nisu vjereni.

– Majka mog dečka me je posjetila i pokazala neke stvari koje je nedavno kupila. Između ostalog tu se našla i jedna vjenčanica, koju je meni namijenila – objasnila je djevojka na forumu Reddit.

Žena je objasnila da je vjenčanicu uspjela da nabavi sa velikim popustom i da smatra da je to bila pametna kupovina, iako je djevojka neće obući u skorije vrijeme. – Ona mene zaista voli i smatra da sam “mnogo dobro dihete”. Haljina je zaista bila lijepa, ali nisam znala šta da kažem – nastavila je djevojka.

Iako ona i potencijalno buduća svekrva imaju lijep odnos, djevojka nije znala kako da reaguje na ovaj veoma neobičan poklon.- Kada mi je pokazala tu vjenčanicu samo sam počela da se smijem i upitala sam je zašto ju je kupila – prisjetila se.

– Prvo mi se činilo da će da se naljuti, ali se i ona nasmijala. Ja sam brzo promijenila temu prije nego što je mogla da nastavi da priča o haljini. Ipak, par mjeseci kasnije ponovo mi je donijela istu vjenčanicu rekavši da bi trebalo da ostane kod mene”za svaki slučaj” – zaključila je.

Dodala je da ona i njen partner zaista ozbiljno razmišljaju o sljedećem koraku, ali ovako napadni gestovi njegove majke samo usporavaju proces. Korisnici društvene mreže burno su komentarisali ovu objavu.

– Čovječe, ovo je jedna od onih situacija kada ti neko isplanira čitavo vjenčanje pre nego što se vjeriš – napisala je jedna osoba. – Ja bih vam preporučila da se potajno vjenčate – savjetovao je drugi korisnik Reddita. – Kako može neko da kupi vjenčanicu kao poklon. Šta ako vam se ne svidi ili vam ne odgovara veličina? – glasio je treći komentar.

Slični članci

Close