Lifestyle

HOROSKOPSKI ZNAKOVI KOJI SU ISTINSKI POVEZANI: Njih ništa ne može da razdvoji

Svakom horoskopskom znaku odgovara jedan znak koji njegov život čini ispunjenim. Zato vam donosimo koji se to znakovi zodijaka dopunjuju po karakteru, te zajedno čine idealne partnere.

OVAN: Ovom horoskopskom znaku je potrebna Djevica-razumna, oprezna, pažljiva, pouzdana i brižna. Partner u znaku Djevice će na Ovna uticati da da bude spontan, dinamičan i ponekad nepromišljen s obe noge na zemlji.

BIK: Bik se ne snalazi dobro bez Vodolije u svom životu. Naime, Vodolija je puna energije i temperamentna. Ove osobine obaraju Bika s nogu jer on zna da uživa u životu, ali ponekad umije da bude spor i flegman.

BLIZANCI: Blizanci ne mogu zamisliti život bez Bika. Bik je veoma strpljiv, srdačan i jak, a sve to ga čini idealnim za živahnog Blizanca.

RAK: Ako postoji znak bez kojeg Rak ne može, onda je to Škorpija-hrabra, odlučnai neustrašiva.Osim toga, strastvena i vjerna. Sve to je potrebno emotivnom Raku.

LAV: Kako bi mu život bio ispunjen, Lavu je potrebna Vodolija u blizini, bilo kao prijatelj, član porodice ili partner. Lav može profitirati od samostalnosti, odlučnosti, idealizma, te energije koje krase Vodoliju. To imponuje spontanim Lavovima i punim samopouzdanja.

DJEVICA: Strijelac je sa svojim humorom i opuštenošću ponekad perfekcinisti poput Djevice savršena polovina.

VAGA: Osobama rođenima u znaku Vage potrebna je Riba u svom životu, jer ona je saosjećajna, maštovita i intuitivna. Upravo te osobine odgovaraju osjećajnim Vagama koje teže ravnoteži.

ŠKORPIJA: Škorpijama je jako teško bez osjećajne Vage. Škorpija je pak često vrlo instinktivna, stroga i izazovna, te su savršen spoj.

STRIJELAC: Strijelčevima je u životu potreban Lav-brižan, odgovoran i šarmantan, objektivan i savjestan. Ove osobine su savršena suprotnost avanturistički nastrojenom, ali ponekad i lakovjernom Strijelcu.

JARAC: Život Jarca je ispunjeniji ako je proveden u društvu Blizanca. Naime, Blizanci su znatiželjni, društveni, živahni i kompleksni, a sve to imponuje savjesnom, često suzdržanom Jarcu.

VODOLIJA: Vodoliji je potreban Rak kao partner-osjećajan, koji ima smisla za humor i maštovit. Takođe, Rak je brižna osoba koja nadopunjuje Vodoliju, jer ponekad zna biti vrlo impulsivan i napadan, te čak i živčan i ekscentričan.

RIBE: Za Ribe je život bez Jarca puno teži. Jarac je objektivan, koncentrisan i pouzdan. Osim tog, vjerna je duša. Upravo to treba emocionalnom i ponekad preosjetljivom Jarcu.

Slični članci

Close