Lifestyle

Horoskop – 13. i 14. april donose haotičnu energiju: Spremite se za sudbonosne udare Sunca i planete Eris

Horoskop – Kakve talase promjena nam donosi sudbina 13. i 14. aprila…

Sunce će se 13. i 14. aprila poravnati sa patuljastom planetom Eris.

Prema mitologiji Eris je bila sestra Marsa, boga rata koji je poznat po tome što donosi strah i uništenje. Kao i svoj brat, Eris je donosila ratove, uništenja, a prema legendi ona je bila jedan od uzroka Trojanskog rata.

Eris u astrologiji donosi razdor, haotičnu energiju i prepirke, ali niakda to ne čini bez razloga. Njegova glavna misija je da se pojavi u našim životima kada nam je neophodna transformacija, a neslogu donosi kako bi se rodila veća harmonija.

Spoj Sunca i Erisa od nas zahteeva da pronađemo sklad između uma, tijela i duše. Vrijeme je da se povežete sa svojom dušom i zavirimo unutar svog bića.

Moguće je da ćese pojaviti neke turbulencije u našem životu, ali sada učite kako da se prilagodite promjenama i pronađemo osećaj harmonije i jedinstva – prvo sa sobom, a onda sa našim okruženjem.

Eris je neustrašivi ratnik i pobunjenik, a kroz život je vodi srce. Uvijek će uraditi ono što osjeća, a njen zadatak je da nas podstikne da i mi glasno kažemo ono što mislimo i pokažemo šta osjećamo.

Kako se Eris poravnava sa Suncem od 13. do 14. aprila, naša energija se mijenja.

Pronađite u ovim danima način da pojednastavite svoj život, riješite nesklad u svom životu i pronađite kreativne načine da svoj život transformišete u veću harmoniju.

Dok se Eris i Sunce sastaju svake godine, u 2021. godini njihova energija se aktivira i podiže na više nivoe zbog prisustva kvadrata sa Plutonom.

Eris i Pluton su već neko vrijeme u ovom kvadratnom poravnanju, pa iako ova energija nije nova, mogla bi se pojačati prisustvom Sunčeve energije.

I Pluton i Eris su moćne energije koje mogu doneti radikalne promjene i potrebu za dramatičnom tranzicijom u našem životu. Kako se obje smatraju planetama više svijesti i buđenja, njihovo prisustvo takođe može podstaći duhovna buđenja i nove životne puteve.

Iskoristite ovu energiju da pojačate svoju moć, više vjerujete svojim instinktima i probudite hrabrost i snagu kako bi se suočili sa izazovima, piše “Lovesensa“.

Snaga je već u vama!

Slični članci

Close