Lifestyle

Evo šta trebate znati ukoliko podliježete izazovu današnjice i imate vezu na daljinu

Dok većina smatra da je u današnje vreme razvoja tehnologije mnogo lakše njegovati vezu, čak i kada zbog nekih okolnosti morate biti razdvojeni od parnera, nego u vremenu kada nisu bile dostupne društvene mreže, komunikacije putem kamere ili mobilnih telefona.

Ipak, zbog različitih životnih faktora sve je više onih koji su dio takozvane veze na daljinu. To se  naprimjer dešava kada jedan od partnera zbog novih poslovnih prilika mora da se odseli u drugi grad ili državu. Šta tada raditi? Kako da ljubav ne splasne bez interakcije sa partnerom?

Većina nije spremna na ovakav vid žrtve u vezi, te se vode time da je lakše i prekinuti vezu na neki period, nego biti sa nekim sa kim  vas  dijele kilometri. Nekada dolazi do obnavljanja veze te ona postaje jača, ali ipak sve je više onih slučajeva u kojima se ispostavilo da je daljina upravo bila potrebna kako bi se iskristalisale neke stvari koje ste imali u podsvijesti i donijeli odluku.

Da li daljina podstiče nevjerstvo?

Veza na daljinu u početku može biti i izbudljiva jer tek kada nekog nemate kraj sebe možete shvatiti koliko vam nedostaje i time probuditi još veću želju do vašeg ponovnog susreta. Telefonski razgovori, dopisivanja postaju uzbudljiviji i to svakako donosi i neku posebnu draž vezi. Ipak, daljina može biti i okidač da opuštanje kočnica i tako doći do nevjerstva. Daleko od voljene osobe i nežnosti koje vam ona pruža, svako se barem jednom našao u situaciji da razmisli kako bi se mogao naći u zadrljaju druge/drugog. Tada je samo vaša odluka da li ćete granicu preći i time zapravo testirati i sebe i svoju vezu.

 

Izvor: 24online.info

Slični članci

Close